11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus 6: Έφτασε το στόχο του 1 εκατ. πωλήσεων μέσα σε 22 ημέρες

    Το OnePlus 6 αποτελεί τη νέα εντυπωσιακή πρόταση της κινεζικής εταιρείας, την οποία γνωρίσαμε τον περασμένο μήνα. Και φαίνεται ότι η OnePlus χρειάστηκε μόλις 22 ημέρες για να φτάσει στο στόχο του 1 εκατομμυρίου πωλήσεων. Κάτι που συνιστά μεγάλη επιτυχία, καθώς τα περσινά OnePlus 5 και OnePlus 5T χρειάστηκαν τρεις μήνες για να φτάσουν το συγκεκριμένο milestone.

    OnePlus 6

    Μιλώντας στο Business Insider, ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus, Pete Lau, επιβεβαίωσε τα νέα, σημειώνοντας ότι είναι “πολύ ευχαριστημένοι” από τα αποτελέσματα των πωλήσεων, με την εταιρεία να έχει θετικά feedback από τους χρήστες και να αυξάνει συνεχώς τους fans της.

    Οι αριθμοί, βέβαια, είναι ακόμη μικροί, κάνοντας συγκρίσεις με τη Samsung ή την Apple, αλλά ο Lau υπενθύμισε την έλλειψη φυσικών καναλιών πώλησης για τις συσκευές της εταιρείας.

    Το OnePlus 6 είναι ένα value for money smartphone, με κορυφαία specs, όπως ο επεξεργαστής Snapdragon 845, τα 6 ή 8GB RAM, ο αποθηκευτικός χώρος που φτάνει έως τα 256GB και η dual camera, ενώ η οθόνη του φτάνει τις 6,3 ίντσες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles