18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    OnePlus 9: Εμφανίστηκαν τα πρώτα scores στο Geekbench και η νέα ναυαρχίδα… «πετάει»!

    Οι λάτρεις των high-end συσκευών και του υψηλού performance περιμένουν πως και πως το OnePlus 9, το οποίο σίγουρα θα είναι ένα smartphone επιδόσεων. Η επίσημη παρουσίαση του αναμένεται να συμβεί στις 23 Μαρτίου, αν και ήδη έχουν διαρρεύσει τα περισσότερα τεχνικά του χαρακτηριστικά (ήδη γνωρίζουμε ότι θα έχει camera setup με την σφραγίδα της Hasselblad). Τώρα μπορούμε να έχουμε και μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες του, καθώς οι πρώτες «μετρήσεις» του εμφανίστηκαν στο Geekbench…

    Συγκεκριμένα, η συσκευή με ονομασία LE2115 που είναι το core μοντέλο, κατάφερε να σκοράρει 1.120 πόντους στο single-core test και 3.630 πόντους στο multi-core. Σύμφωνα με αποτελέσματα του Geekbench, Το παραπάνω νούμερο είναι καλύτερο από την αντίστοιχηση επίδοση των Samsung Galaxy S21 και S21 Plus, ενώ και το Pro (LE2125) έπιασε 1.123 και 3.416 πόντους αντίστοιχα, σε σημείο που να συγκρίνεται με το score του S21 Ultra. Και οι δύο προαναφερθείσες συσκευές έφεραν 12GB RAM και στο εσωτερικό τους υπήρχε το Lahaina chipset, η οποία δεν είναι άλλη από την κωδική (εσωτερική) ονομασία του Snapdragon 888. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα παραπάνω απλώς μας ανοίγουν την όρεξη και είμαστε βέβαιοι ότι η OnePlus θα κάνει το καλύτερο για να μας προσφέρει ένα high-end premium smartphone, το οποίο θα τρέχει με… χίλια!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles