21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus Buds Pro 2: Premium και πανέμορφα!

    Εκτός από το πρώτο tablet της, η OnePlus ανακοίνωσε και τα Buds Pro 2, τα νέα premium TWS ακουστικά, τα οποία αποτελούν τον καρπό της συνεργασίας με την Dynaudio, μια εταιρεία από τη Δανία που ειδικεύεται στα ηχεία και στα προϊόντα ήχου.

    Τα Buds Pro 2 διαθέτουν διπλούς drivers Melody Boost (11mm + 6mm), ενώ παράλληλα υποστηρίζουν surround ήχο, αλλα και το Dolby Head Tracking, το οποίο πρόκειται για ένα feature οπυ ενεργοποιεί το εφέ του 3D ήχου όταν ο χρήστης στρέφει το κεφάλι του (στις εφαρμογές που το υποστηρίζουν). Στα υπέρ των νέων OnePlus Buds Pro 2, περιλαμβάνεται η πιστοποίηση TUV Smart Adaptive Noise Cancellation που μπορεί να εξαλείψει έως και 48dB θορύβου περιβάλλοντος. Τέλος, στο νευραλγικό κομμάτι της αυτονομίας, τα Buds Pro 2 μπορούν να προσφέρουν εώς και 39 ώρες απρόσκοπτης λειτουργίας με το ANC απενεργοποιημένο.

    Από χρώματα, το Buds Pro 2 έρχεται σε μαύρο και πράσινο που ταιριάζει με το OnePlus 11, ξεκινώντας από 179$ μέσω του ιστότοπου της OnePlus και του Amazon. Οι αποστολές ξεκινούν από τις 16 Φεβρουαρίου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles