16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus Pad: Η OnePlus μπαίνει δυναμικά στην αγορά των tablets!

    Εκτός από το εντυπωσιακό OnePlus 11 που σίγουρα μονοπώλησε το ενδιαφέρον, το πρόσφατο event της OnePlus περιελάμβανε κι άλλες ενδιαφέρουσες “εκπλήξεις”. Μία από αυτή είναι και το OnePlus Pad, το οποίο αποτελεί την πρώτη “απόπειρα” του κινεζικού κολοσσού της τεχνολογίας για να εισέλεθει δυναμικά στην προϊοντική κατηγορία των tablets.

    Συγκεκριμένα, το πρώτο tablet της OnePlus διαθέτει μεταλλικό ενιαίο σώμα για άνετο κράτημα και  ζυγίζει μόνο 552 γραμμάρια, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά εύκολο στην μεταφορά του. Παράλληλα, η 11.6 ιντσών οθόνη του, διαθέτει ανάλυση στα 2800 x 2000 pixels, με refresh rate στα 144Hz, ενώ η φωτεινότητα του ανέρχεται στα 5.000nits. Όσον αφορά τον εσωτερικό του κόσμο, το OnePlus Pad στηρίζεται σέ έναν ταχύτατο MediaTek Dimensity 9000 SoC, ενώ παράλληλα η πρόταση της OnePlus υποστηρίζει Dolby Atmos και Dolby Vision, υποστηρίζοντας παράλληλα 5G, αλλά και τα OnePlus Stylo και Magnetic Keyboard που σίγουρα αποτελούν δύο εξαιρετικούς “συντρόφους” στους usesrs που αναζητούν υψηλή παραγωγικότητα. Από πλευράς της, η OnePlus υπόσχεται απρόσκοπτη σύνδεση με το OnePlus smartphones σας.

    Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, με την Κινεζική εταιρεία να αναφέρει πως η συσκευή διαθέτει 8GB και 12 GB μνήμης RAM για ομαλή εκτέλεση πολλαπλών εργασιών (συγκεκριμένα το tablet δύναται να τρέξει έως και 24 εφαρμογές στο παρασκήνιο). Τέλος, η συσκευή συνεργάζεται άψογα με όλα τα smartphones της OnePlus, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας αγγίζει τα 9.510mAh και για να γεμίσει χρειάζεται μόλις 80 λεπτά! Λογικά όλο και κάπου θα έχουμε την ευκαιρία να το γνωρίσουμε από κοντά και να πάρουμε μια πρώτη γεύση απο τις δυνατότητες του στο πλαίσιο του MWC 2023. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles