16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    OnePlus: Ο CEO αναφέρει ότι η παραγωγή του OnePlus 3 συνεχίζεται κανονικά

    Όταν η OnePlus παρουσίασε την πρώτη της συσκευή το 2014, ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ήταν το σύστημα των προσκλήσεων που θα έπρεπε να διαθέτει κάποιος για να την αγοράσει. Ο λόγος εφαρμογής ενός τέτοιου συστήματος ήταν το γεγονός ότι η OnePlus ήθελε να μπορέσει να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τη ζήτηση και, αν και έλαβε ποικίλες κριτικές, θα μπορούσαμε να διατυπώσουμε την άποψη ότι μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εταιρείας.

    oneplus3

    Εγκατέλειψε όμως τη συγκεκριμένη πρακτική, τον περασμένο Ιούνιο, χρονική στιγμή που συνέπεσε με την κυκλοφορία του OnePlus 3. Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό των χρηστών για την απόφαση της εταιρείας να σταματήσει οριστικά το σύστημα των προσκλήσεων, τα πρώτα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους, με τις ελλείψεις που παρατηρούνται τελευταία και την καθυστέρηση στην υλοποίηση των παραγγελιών. Όσοι παρήγγειλαν πρόσφατα τη συσκευή της εταιρείας, θα πρέπει να περιμένουν περίπου τρεις ως και τέσσερις εβδομάδες για να την λάβουν, με τον προβληματισμό να είναι κυρίαρχος στο εσωτερικό της εταιρείας.

    Ο λόγος των υψηλών αυτών καθυστερήσεων αποτελεί η υψηλή ζήτηση σε AMOLED panels με κάποιες φήμες να θέλουν την εταιρεία να σταματάει την παραγωγή του μοντέλου για χάρη ενός άλλου που θα έχει τις παραδοσιακές LCD. Το Android Authority επικοινώνησε πρόσφατα με την OnePlus και ζήτησε το σχόλιό της σχετικά με αυτές τις φήμες. Ο CEO της εταιρείας, Carl Pei απάντησε ότι η παραγωγή και η πώληση του OnePlus 3 συνεχίζεται κανονικά ενώ επιβεβαίωσε και ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται στην έλλειψη AMOLED οθονών. Όμως δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν τη στροφή σε LCD οθόνες, που θα μπορούσαν να ελαχιστοποιήσουν τις καθυστερήσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles