23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    OnePlus One χωρίς πρόσκληση κάθε Τρίτη από αύριο!

    Φαίνεται πως η OnePlus αντιμετωπίζει τα προβλήματα διαθεσιμότητας του OnePlus One μοντέλου της, αργά αλλά σταθερά. Έτσι, αρχίζει να το διαθέτει σταθερά και χωρίς το σύστημα των invites, από αύριο!

    oneplus-one

    Ξεκινώντας από τις 10 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη από εκεί και πέρα, το OnePlus One θα μπορεί να αποκτηθεί από το online shop της εταιρείας, χωρίς να έχετε πρόσκληση! Για 24ωρες θα είναι δυνατή η αγορά του κινητού, ενώ δεν έχει αναφερθεί περιορισμός στη χώρα διαμονής του αγοραστή.

    Το σύστημα με τα invites παραμένει ενεργό, φυσικά, έτσι όποιος έχει πρόσκληση μπορεί να παραγγείλει το OnePlus One ανά πάσα στιγμή. Βέβαια, πολλοί χρήστες ήδη έχουν αποφασίσει να περιμένουν τον διάδοχό του, OnePlus 2, που θα έρθει λογικά στην αγορά προς τα τέλη του 2015.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles