20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ουπς! Δύο online dates με προοπτική το πολύ σεξ πάνω σε πολλά λεφτά, δεν πήγαν καθόλου καλά

    Κάποιοι είχαν την εξής φαντασίωση: να κάνουν καυτό σεξ πάνω σε χαρτονομίσματα, με μία πολύ καυτή ύπαρξη. 2 από αυτούς που εργάζονται στη Silicon Valley, ένας 22χρονος και ένας 30χρονος, βρήκαν online την καυτή ύπαρξη με την οποία μοιράστηκαν τη φαντασίωσή τους και αποφάσισαν να την κάνουν πραγματικότητα. Μόνο που τα ραντεβού δεν πήγαν καθόλου καλά.

    scrooge mcduck

    Μέσα σε 48 ώρες σημειώθηκαν αυτά τα δύο περιστατικά με τους δύο «άτυχους» ερωτύλους. Είχαν κανονίσει με μία πρόθυμη και καυτή γυναίκα μέσω διαδικτύου να βρεθούν σε προσυμφωνημένο μέρος και να έχουν μαζί τους 2000 δολάρια σε μετρητά, για να τα στρώσουν πάνω στο κρεβάτι και μετά να κάνουν αχαλίνωτο σεξ πάνω στα χαρτονομίσματα. Οι άντρες πήγαν (φυσικά), αλλά κατέληξαν να τους ληστεύουν δύο άγνωστοι άντρες που εισέβαλλαν στο δωμάτιο ενός  συγκροτήματος διαμερισμάτων, όπου και είχε δοθεί το ραντεβού. Πάνε τα λεφτά, πάει και το σεξ. Για τον ένα από αυτούς μάλιστα, έγινε ακόμα χειρότερο γιατί έχασε τη δουλειά του, εφόσον αποφάσισε να «δανειστεί» το χρηματικό ποσό και όχι να το διαθέσει από ίδια κεφάλαια (βραβείο εξυπνάδας).

    Η τοπική αστυνομία δεν αποκαλύπτει ακόμα την ιστοσελίδα, ή καλύτερα, το online dating service στο οποίο κλείστηκαν αυτά τα ραντεβού, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες να συλλάβει την εν λόγω κυρία και τους άλλους δύο κυρίους που έρχονται τελικά και κάνουν «σεξ» με διαφορετικό τρόπο με τους υποψήφιους.

    Πέρα, όμως, από το να είστε προσεκτικοί όταν κλείνετε τέτοια ραντεβού, θα σας λέγαμε πως αν έχετε ανάγκη να ενθουσιαστείτε κάνοντας σεξ πάνω σε ένα μάτσο χαρτονομίσματα, φανταστείτε πόσο γοητευτικός ήταν στα cartoons ο Σκρουτζ Μακ Ντακ, όταν έκανε βουτιές στο χρηματοκιβώτιό του. Χάλια δηλαδή… να η απάντησή σας J

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles