15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    OnLine πληρωμή στην ΕΥΔΑΠ μέσω του www.eydap.gr (αναλυτικές οδηγίες)!

    Η πανδημία του κορονοϊού έχει μεταβάλλει σημαντικά τις καθημερινές μας παλαιότερες συνήθειες και όλοι μας καλούμαστε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Η επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών του Δημοσίου είναι ενδεχομένως μονόδρομος, καθώς με αυτόν τρόπο μπορούμε ευκολότερα να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας και παράλληλα να έχουμε ένα ταχύτερο αποτέλεσμα. Μάλιστα, πολλές ΔΕΚΟ, όπως η ΔΕH και η ΕΥΔΑΠ προσφέρουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πληρώνουν online τους λογαριασμούς τους, από την ασφάλεια του σπιτιού τους, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν ώρες σε ουρές. Εδώ και πολύ καιρό η ΕΥΔΑΠ προσφέρει αυτή τη δυνατότητα μέσω του website: www.eydap.gr, επιτρέποντας στους καταναλωτές να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους εύκολα και απλά!

    Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να πληρώσετε Online τον λογαριασμό σας, αλλά δυσκολεύεστε, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες που ακολουθούν (απευθύνεται σε όλους και δεν χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένοι χρήστες):

    1. Ανοίξτε τον browser σας και πεδίο της διεύθυνσης πληκτρολογήστε το www.eydap.gr

    2. Όταν φορτώσει η σελίδα, κάντε click στο σημείο που αναφέρει «ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ» και αμέσως θα σας εμφανιστεί η οθόνη της «ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ»

    3. Εκεί θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν δύο πεδία, με το πρώτο να αναγράφει «ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ» και το δεύτερο «ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΠΟΣΟ». Εσείς θα πρέπει να τσεκάρετε τον λογαριασμό σας, όπως το παράδειγμα που ακολουθεί στην παρακάτω εικόνα και να προσθέσετε τον σωστό αριθμό. Το επόμενο στάδιο είναι να γράψετε το ακριβές ποσό, όπως αναγράφεται στο λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ.

    4. Κάντε tick στο κουτάκι που αναφέρεται στους όρους χρήσης και της Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και αμέσως μετά πατήστε στο «ΕΠΟΜΕΝΟ».

    5. Στην αμέσως επόμενη οθόνη, εφόσον δείτε ότι η κάρτα σας υποστηρίζεται από τα αναγραφόμενα τραπεζικά ιδρύματα που αναφέρονται στη σελίδα, δεν έχετε παρά να πατήσετε πάνω στο σχήμα της κάρτας για να προχωρήσετε στη συνέχεια στα επόμενα βήματα και στην εισαγωγή των στοιχείων πληρωμής.

    6. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα εμφανιστεί μια νέα οθόνη που θα προβάλλει αναλυτικά τα στοιχεία της συναλλαγής σας. Κάντε αποδοχή των όρων στο κουτάκι και στη συνέχεια πατήστε πάνω στο «ΕΠΟΜΕΝΟ». Στη νέα οθόνη που θα σας εμφανιστεί δεν έχετε παρά να προσθέσετε τα στοιχεία της κάρτας σας (Αριθμός / ημερομηνία λήξης / κωδικός ασφαλείας).

    7. Για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας με την EYΔΑΠ πατήστε στην επιλογή: e-Πληρωμή και… είστε έτοιμοι! Μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να εκτυπώσετε την απόδειξη πληρωμής ή να επιλέξετε να σας σταλεί με mail.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles