21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Online Σεμινάριο: «Σχεδιασμός & Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων (SEO)» – Ειδική Τιμή Συμμετοχής για τους Αναγνώστες του Digital Life

    Τη διεξαγωγή ενός πολύ επιτυχημένου σεμιναρίου με τίτλο «Σχεδιασμός & Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων (SEO): Τεχνικές κατάταξης της ιστοσελίδας σας στα πρώτα αποτελέσματα της Google», ανακοίνωσε η SocialSpace Academy (Member of the CIBIT Institute).

    Το συγκεκριμένο σεμινάριο  που είναι επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ, περιλαμβάνει 21 ώρες πρακτικής εκπαίδευσης. Επίσης, κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, ο εκπαιδευτής Γιώργος Πετρακίδης, θα παρέχει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες με βάση τις ανάγκες της ιστοσελίδας του κάθε συμμετέχοντα.

    Στατιστικές (Marketing Land) έχουν αποδείξει ότι… το 67,6% όλων των κλικ πηγαίνει στα πρώτα πέντε οργανικά αποτελέσματα αναζητήσεων στην Google.

    Το σεμινάριο SEO θα βοηθήσει άμεσα και πρακτικά τους συμμετέχοντες ώστε να είναι σε θέση να προχωρήσουν στην αναβάθμιση μιας υφιστάμενής ιστοσελίδας, καθώς και στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη μιας νέας ελκυστικής και αποδοτικής ιστοσελίδας, η οποία θα είναι σε θέση να εμφανιστεί στα πρώτα αποτελέσματα της Google, να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες, και αποτελεσματικά να μετατρέψει τους επισκέπτες σε πελάτες.

    Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης εξειδικευμένων εργαλείων, τα οποία συμβάλουν στην παρακολούθηση και ανάλυση των παραγόντων που επηρεάζουν τα τεχνικά του SEO καθώς και στην περαιτέρω βελτιστοποίησή του.

    Με την εφαρμογή των τεχνικών SEO κάθε συμμετέχοντας θα είναι σε θέση να πετύχη τα ακόλουθα:

    • Θεαματικά υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης όπως οι Google, Bing και Yahoo.
    • Εδραίωση της Ψηφιακής σας Παρουσίας στις μηχανές αναζήτησης.
    • Αύξηση της Επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας με ασφάλεια & αξιοπιστία.
    • Μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες.
    • Αύξηση των πωλήσεών σας.
    • Διαρκή αποτελέσματα ακόμη και μετά τη λήξη της εκστρατείας σας.
    • Εδραίωση του εταιρικού σας Digital Brand με τεχνικές SEO.
    • Αύξηση της Αναγνωρισιμότητας και προτίμησης των προϊόντων σας.

    Πληροφορίες Διεξαγωγής

    Ημερομηνίες: 7, 9 & 14 Δεκεμβρίου – Ώρες: 8:45 – 16:45 – Διάρκεια: 21 Ώρες
    Χώρος Διεξαγωγής: Live Online via Zoom

    Eιδική τιμή για αναγνώστες του Digital Life  (ισχύει για υπαλλήλους εταιρειών που είναι δικαιούχοι της επιχορήγησης από την ΑνΑΔ): €108 + ΦΠΑ από €138 + ΦΠΑ.

    Για να λάβετε την ειδική τιμή θα πρέπει να αναγράψετε κατά την διάρκεια της εγγραφής σας τον κωδικό προσφοράς DigitalLife108 στα σχόλια της φόρμας εγγραφής. Κάντε την εγγραφή σας στο σεμινάριο εδώ.

    Περισσότερες πληροφορίες για τα 60+ προγράμματα της SocialSpace Academy μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του οργανισμού www.socialspaceacademy.com ή στο 22 261 088.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles