16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Oops! Celebrity τενίστας, προμοτάρει το Samsung Galaxy S4 τουιτάροντας από ένα iPhone

    Εντάξει, είπαμε πως η δουλειά σου είναι να παίζεις τένις και όχι να κάνεις marketing για μία εταιρεία όπως η Samsung. Έλα όμως που, επειδή είσαι καλός σε αυτό που κάνεις, σε πληρώνει η Samsung να την διαφημίσεις; Κι εσύ τι κάνεις; Μάλλον επειδή το μυαλό σου είναι μόνο στα κίτρινα μπαλάκια του τένις, τουιτάρεις για το πόσο καλό είναι το Samsung Galaxy S4 από… το iPhone σου.

    Tennis-David-Ferrer_960188

    Το παραπάνω όλο συνέβη διά χειρός (και όχι ρακέτας) του διάσημου Ισπανού τενίστα David Ferrer, ο οποίος τουίταρε εχθές, πόσο ευχαριστημένος είναι από το Samsung Galaxy S4 και ότι χρησιμοποιεί το S Health για να τον βοηθήσει με την προπόνηση. Και όλο αυτό το tweet ήρθε από ένα iPhone, όπως παρατήρησαν από το Apple Insider. Oops! Το tweet εξαφανίστηκε γρήγορα και ξαναεμφανίστηκε μετά, από «σωστή» συσκευή. Αλλά το πειστήριο έχει μείνει να θυμίζει άλλη μία γκάφα που μας κάνει να χαμογελάμε.

    iphone-samsung

    Πράγμα που σημαίνει: όταν συμφωνείς με μία εταιρεία να προωθήσεις τα προϊόντα της και δεν είναι το δυνατό σου σημείο… άσε καλύτερα τους επαγγελματίες να κάνουν τη δουλειά. Είμαστε σίγουροι πως ένα μάτσο από εθελοντές θα βρίσκονταν από το marketing department της Samsung να τουιτάρουν για λογαριασμό του David Ferrer. Ο ίδιος, καλό είναι να μείνει σε αυτό που γνωρίζει καλύτερα: το τένις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles