19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Oops! Κινέζος κλείνει πονηρό ραντεβού μέσω internet και… συναντά τη σύζυγο του γιου του

    Αχ, η ίδια ιστορία. Άντρας αρχίζει να συνομιλεί σε chat room με γυναίκα. Άντρας αρέσει, γυναίκα αρέσει. Κανονίζουν ραντεβού σε ξενοδοχείο για να κάνουν σεξ. Συνειδητοποιούν πως κάποιος είπε ψέματα… Απλά ένα συγκεκριμένο περιστατικό στην Κίνα, είναι λίγο πιο σύνθετο από αυτό. Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή.

    cf8643a7b0c484c0fd1d7a29e4f8f1b7

    Ένας 57χρονος Κινέζος αποφασίζει να μπει στο διαδίκτυο και να δοκιμάσει την τόνωση της σεξουαλικής του ζωής, εκεί. Χρησιμοποιεί ένα ψευδώνυμο και αρχίζει να συνομιλεί με μία γυναίκα που χρησιμοποιεί ψεύτικο όνομα, επίσης. Και οι δύο αποφασίζουν ότι τους αρέσει και προχωρούν σε πιο προσωπικές ερωτήσεις. Η γυναίκα λέει πως ο σύζυγός της είναι φυλακή. Ο 57χρονος λέει πως έχασε πρόσφατα την σύντροφό του. Αποφασίζουν να ανταλλάξουν φωτογραφίες. Η γυναίκα δεν στέλνει τη δική της φωτογραφία, αλλά μίας φίλης της. Ο 57χρονος κάνει κάτι αντίστοιχο. Στέλνει τη φωτογραφία ενός φίλου του από το στρατό. Αποφασίζουν να κάνουν cybersex, αλλά η κάμερα του 57χρονου δεν λειτουργεί. Έτσι, δίνουν ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο της πόλης. Καλά μέχρι εδώ;

    Φεύγοντας η γυναίκα από το σπίτι, αφήνει τον υπολογιστή ανοιχτό. Τυχαίνει εκείνη την ώρα, να επιστρέψει ο σύζυγός της από το επαγγελματικό του ταξίδι 3 μέρες νωρίτερα και να δει το chat με τον 57χρονο. Έξαλλος, πηγαίνει κι εκείνος στο ξενοδοχείο. Φαντάζεστε τη συνέχεια; Θα σας την πούμε όπως την διαβάσαμε.

    Ο σύζυγος συναντά στο δωμάτιο το παράνομο ζεύγος που στέκεται σοκαρισμένο όταν συνειδητοποιούν τι ακριβώς έχει γίνει. Τραυματίζει τον πατέρα του, τραυματίζει τη σύζυγό του, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου καλούν την αστυνομία και καταλήγει φυλακή. Και κάπως έτσι, είδε η ιστορία το φως της δημοσιότητας.

    Ηθικό δίδαγμα; Αποφύγετε να συναντήσετε αγνώστους μέσω διαδικτύου αν δεν είστε απολύτως σίγουροι για την ταυτότητά τους. Αποφύγετε να πείτε ψέματα. Αποφύγετε να αφήστε ανοιχτό τον υπολογιστή σας αν έχετε κάτι να κρύψετε. Αποφύγετε να θυμώσετε τόσο πολύ αν σας απατά η γυναίκα σας γιατί θα καταλήξετε φυλακή. Ξεχνάμε κάτι;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles