20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    #OpBlackMarch Ένας μήνας μποϋκοτάζ προϊόντων και επιθέσεις DDoS by Anonymous

    Με τις συνεχιζόμενες προσπάθειες ελέγχου του Internet μέσω διαφόρων νομοσχεδίων και συμφωνιών, όπως το ACTA ή τα SOPA, PIPA και HR 1981, γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό να υπάρξει μία πίεση προς όλους όσους εμπλέκονται ώστε να καταλάβουν πως υπάρχουν άνθρωποι που αντιτίθενται σε αυτό.

    Οι Anonymous ξεκινούν την επιχείρηση Μαύρος Μάρτιος και είναι πολυεπίπεδη. Σύμφωνα με το μήνυμά τους, ο μόνος τρόπος να πληγεί η βιομηχανία θεάματος που βρίσκεται πίσω από τα διάφορα νομοσχέδια και τις εμπορικές συμφωνίες, είναι μέσω των κερδών τους. Ο Μάρτιος είναι ο τελευταίος μήνας του τριμήνου του 2012, μετά τον οποίο οι εταιρείες θα ανακοινώσουν τα οικονομικά τους αποτελέσματα.

    Έτσι οι Anonymous καλούν για όλο το Μάρτιο να μην αγοράσουμε κανένα CD, να μην κατεβάσουμε κανένα τραγούδι, να μην αγοράσουμε κανένα DVD, video game, να μην δούμε κανένα φιλμ στο σινεμά και να μην αγοράσουμε κανένα βιβλίο, τουλάχιστον νόμιμα.

    Καλούν να περιμένουμε και να τα αγοράσουμε μετά την πρώτη Απριλίου. Στόχος είναι οι εταιρείες, μετά από αυτό το κάλεσμα, να δουν για τον μήνα Μάρτιο μία δραματική πτώση στους τζίρους τους, ως απάντηση στην συνεχιζόμενη πίεσή τους για έλεγχο στην διακίνηση του υλικού τους στο διαδίκτυο.

    Παράλληλα, από την 1η Μαρτίου, οι Anonymous  και οι υποστηρικτές τους, ανακοινώνουν μία μεγάλη σειρά επιθέσεων DDoS σε στόχους που σχετίζονται με την βιομηχανία θεάματος και ενημέρωσης, το πρόγραμμα των οποίων μπορεί κανείς να βρει στο anongroup.net. Το #OP30DaysofDDoS θα ξεκινήσει από αύριο και θα είναι βοηθητική επιχείρηση για το #OpBlackMarch.

    Με τις επιθέσεις Distributed Denial of Service, που θα ρίχνουν, έστω και για λίγες ώρες τα websites των media και των φορέων που σύμφωνα με τους Anonymous υποστηρίζουν την διαδικασία φίμωσης του internet, θα δημιουργηθεί ο απαραίτητος θόρυβος στις εταιρείες αυτές και ίσως σκεφτούν να επανεξετάσουν τις θέσεις τους.

    Οι Anonymous καλούν όλους να υποστηρίξουν το #OpBlackMarch με όποιο τρόπο μπορούν. Δείτε και το μήνυμά τους:

     

    Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι επιθέσεις των ανά τον κόσμο Anonymous στο site της Interpol, μετά την σύλληψη 25 ατόμων σε Ισπανία, Χιλή, Αργεντινή και Τσεχία που φέρονται να σχετίζονται με την δράση των ακτιβιστών.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles