21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Open Day στο φετινό Career Forum του Alba Graduate Business School

    Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους στο Open Day που διοργανώνεται στα πλαίσια του ετήσιου Career Forum. Το Open Day, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 – 14:00 στις εγκαταστάσεις του ALBA στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη).

    Στο Open Day θα δοθεί η δυνατότητα στα άτομα που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους, να λάβουν μέρος σε μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα περιήγηση στους χώρους του ALBA Career Forum ώστε να έρθουν σε επαφή με τη διαδικασία που ακολουθείται, καθώς και να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει το Career & Alumni Office στους φοιτητές και αποφοίτους του. Παράλληλα θα λάβουν και πληροφορίες για τα ΑκαδημαΙκά προγράμματα του ALBA.

    Η είσοδος είναι ελεύθερη κατόπιν δήλωσης συμμετοχής

    Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν ηλεκτρονικά, κάνοντας κλικ εδώ

    Οι συνεντεύξεις είναι ανοικτές μόνο για τους φοιτητές του ALBA.

    Λίγα λόγια για το ALBA Career Forum:

    Για 22η χρονιά το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece διοργανώνει το ετήσιο Career Forum από 16 έως 19 Σεπτεμβρίου, 2014.

    Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους του ALBA με επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχοντας καθιερωθεί ως θεσμός στην ελληνική αγορά, το ALBA Career Forum προσελκύει κάθε χρόνο πάνω από 150 στελέχη μεγάλων εταιρειών ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους για υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό.

    Αναπόσπαστο πλέον κομμάτι του Career Forum αποτελεί και το εξειδικευμένο Career Day για απασχόληση σε νέες και γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους του ALBA με νέες επιχειρήσεις και start ups που έχουν μπει σε τροχιά ανάπτυξης και ζητούν συνεργάτες σε τομείς όπως διοίκηση, marketing, χρηματοοικονομικά, πωλήσεις και εξυπηρέτηση πελατών.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles