21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Opera Ice: Νέος browser για Android και iOS to Φεβρουάριο

    Η Opera Software, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης που ίσως χρησιμοποιείς, ετοιμάζεται να διαθέσει στην αγορά μία mobile έκδοση του με την ονομασία Opera Ice.

    Η διάθεση της φορητής version, που θα μπορεί να εγκατασταθεί σε smartphones και tablets, αναμένεται να γίνει το Φεβρουάριο, στο πλαίσιο της δημοφιλούς έκθεσης Mobile World Congress, που θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο στη Βαρκελώνη.

    Το site Pocket-Lint, που είδε σε αποκλειστικότητα ένα demo του Opera Ice, αναφέρει ότι ο νέος browser τρέχει στην πλατφόρμα WebKit και όχι σε Presto.

    Στην έκδοση που είχε στη διάθεσή του το δημοφιλές site φαίνεται πως τα tabs του browser αντικαθίστανται με εικονίδια σε μία homepage, ενώ οι νέες σελίδες είναι προσβάσιμες μέσω αναζήτησης ή πληκτρολογώντας μία διεύθυνση URL. Αν οι χρήστες θέλουν να τοποθετήσουν στα bookmarks τους μία σελίδα που έχουν επισκεφθεί, μπορούν να κάνουν tap σε ένα μέρος της οθόνης και, αμέσως, θα τοποθετηθεί ένα εικονίδιο για τη συγκεκριμένη σελίδα στην οθόνη έναρξης του browser. Οι “ύποπτες” σελίδες εμφανίζονται με μία προειδοποιητική ένδειξη, εμποδίζοντάς σας από την πρόσβαση σ’ αυτές.

    O browser Opera Ice θα είναι διαθέσιμος τόσο για iOS όσο και για Android συσκευές, φιλοδοξώντας, όπως σημειώνουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, να αποτελέσει μία ακόμη πιο ανταγωνιστική mobile πρότασή της, σε σύγκριση με τον Opera Mini.

    Πηγή: Pocket Lint

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles