BREAKING

43

Operation iPhone 4S (powered by Public): To digitallife.gr στο Λονδίνο

Athens 12:00 (17/10/2011) >>> London 12:00

Όχι μόνο το έχουμε στα χέρια μας, αλλά το δοκιμάζουμε, for your eyes only

Athens 21:20>>> London 19:20

Athens 19:00>>> London 17:00

H Apple πάντα επιφυλάσσει θεαματική είσοδο σε όσους πέρασαν την νύχτα τους στο πεζοδρόμιο. Οι πρώτοι που μπαίνουν στο κατάστημα λοιπόν... :

Athens 15:00>>> London 13:00

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνει τη στιγμή που θα έφτανε στο ξενοδοχείο... Δείτε το unboxing του iPhone 4S εδώ

Athens 14:20>>> London 12:20

O Άγγελος στο αφιέρωμα του Pocket-lint στο launch του iPhone 4S. Well Done!

Athens 10:20>>> London 08:20

Τα πήρα τα iPhones! Σύντομα unboxing...


Athens 10:05>>> London 08:05

Είμαστε ήδη μέσα στο κατάστημα. Σε λίγο θα πάρουμε τα δύο iPhones. Τα καταφέραμε!


 

Athens 09:45>>> London 07:45

Security και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια. Απο 13ος στη σειρά έφτασα να ειμαι 20ος. Συμπέρασμα: βύσματα δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα...

Athens 09:30>>> London 07:30

... οτι και να γίνει πάντως μας έχω εξασφαλίσει δυο iPhone. Το ένα πρόκειται να γίνει δικό σας :-)

 

Athens 09:20>>> London 07:20

Athens 09:00>>> London 07:00

Η κατάσταση θυμίζει πεδιο μαχης: αστυνομευση, ανθρωποι που πλακωνονται στην κυριολεξια για το ποιος ηταν πρωτος στη σειρα, αγοροπωλησιες θεσεων και εγω απο αποσταση να παρακολουθω τα τεκταινομενα. Και που να εβγαινε το iPhone 5...


IMG023

Athens 00:10>>> London 22:10

Η γάτα την έπεσε για λίγο, το ίδιο θα κάνω σε λίγο και εγώ. Την καληνύχτα μου μέχρι αύριο...

Athens 24:00>>> London 22:00

Πάνω από 100 άτομα στην ουρά και αυξάνεται συνεχώς. Εντάξει είναι επίσημο. Οι Βρετανοί είναι τρελοί για δέσιμο...

Operation iPhone 4S 20

Athens 20:00>>> London 18:00

Λοιπόν, συμβαίνει το εξής σκηνικό. Ένας από τους ανθρώπους που είναι στις πρώτες θέσεις της ουράς, διαπραγματεύεται με άλλους που περιμένουν, και τους πληρώνει να αγοράσουν και δεύτερη συσκευή για λογαριασμό του. Αυτούς που έχουν στηθεί με σκοπό να πουλήσουν την θέση τους, τους πληρώνει να παραμείνουν και να αγοράσουν συσκευές με χρήματα που τους δίνει εκείνος, ώστε να τα μεταπουλήσει. Ο ίδιος; Όχι. Κινέζικη μαφία που τον χρησιμοποιεί ως μεσάζοντα... Τι να πει κανείς.... Τα παζάρια γίνονται μπροστά στα μάτια μας...

Athens 18:50>>> London 16:50

Πωλείται θέση για ουρά iPhone 4S μαζί με κουβέρτα, ξύλα για κάψιμο και κλειστή κούτα με αναδιπλούμενο καπάκι. Τιμή συζητήσιμη, πληροφορίες εντός.

Operation iPhone 4S 19

Athens 17:30>>> London 15:30

Είναι μόλις 15 χρονών, έκαστος. Οι Noah Green και Harry Richer πουλάνε τις θέσεις τους. Πείτε μου εσείς τώρα καλύτερο τρόπο για να βγάλετε μεγάλο χαρτζιλίκι...

Athens 17:00>>> London 15:00

Η ατραξιόν της ημέρας πεσμένη κάτω. Περιμένουμε την τοπική φιλοζωική για τα περαιτέρω....

Operation iPhone 4s 17

Athens 16:00>>> London 14:00

Ο δημιουργός του app “zombify Me“, Gary Riches. Έγραψε την εφαρμογή στο τρένο στη διαδρομή από το σπίτι στη δουλειά του. Τα σέβη μου...

Operation-iPhone-4s-15

Athens 15:30>>> London 13:30

Ο Mohammed Shaheen ήρθε από τη Σαουδική Αραβία για το iPhone 4S. Έξι ώρες και μισή ταξίδι... OK μόλις απέκτησα ένα καλό άλλοθι

Athens 14:30>>> London 12:30

Να τι τραβάει ο άνθρωπος για ενα iPhone. Μεγάλη η χάρη του...

Operation-iPhone-4s-13

Athens 11:30>>> London 09:30

Ένα ντέφι μας λείπει και κλείσαμε.

Operation-iPhone-4s-12

Athens 11:00>>> London 09:00

Είμαστε 12 μαζί με τη Μασκότ. Όχι δεν κάνει τόσο κρύο, ευτυχώς για εμάς... Καλημέρα από Λονδίνο

Operation-iPhone-4s-11

 

 

Athens 20:30>>> London 18:30

Ο σχολιασμός από Αθήνα: Οι φίλοι που βρίσκονται πρώτοι στην ουρά, ίσως προς το παρόν να συγκεντρώνουν περισσότερο ενδιαφέρον από τους περαστικούς, ακόμα και από την ίδια την συσκευή που περιμένουν όλοι.

Δείτε την συνέντευξη του Daniel James στον Άγγελο Σφακιανάκη

 

Operation-iPhone-4S-7

 

Operation-iPhone-4s-8

 

Operation-iPhone-4s-9

 

Athens 18:10>>> London 16:10

iPhone 4 αλλά όχι για πολύ... Υπομονή μία και κάτι ημέρες ακόμα.

Apple store 12.10.2011

Athens 18:00>>> London 16:00

Είναι ήδη στην ουρά 7 άνθρωποι. Πρώτοι οι Daniel james & Craig Fox. Κυρίες και κύριοι έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας....

 

 

Athens 11:00>>> London 09:00

Στο δρόμο ή καλύτερα στο αεροδρόμιο της  πάντα εντυπωσιακής Γενεύης. Την αναμονή για την επόμενη πτήση γλυκαίνει η μαγευτική θέα. Εντάξει, είναι "αλλού"...

H επιχείρηση iPhone 4S για το digitallife.gr και τον Άγγελο Σφακιανάκη, ξεκινάει από σήμερα. Την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές, ο Άγγελος πετάει ήδη για τη Βρετανική πρωτεύουσα, για να συναντήσει εκείνους που έχουν κατασκηνώσει έξω από το κατάστημα της Regent Street. Στόχος μας να πάρουμε πρώτοι ένα iPhone 4S, ή για την ακρίβεια δυο iPhone 4S, ένα εκ των οποίων θα κρατήσουμε για τις δοκιμές μας και ένα δεύτερο το οποίο μπορεί να γίνει και δικό σας.

Σε αυτό το post, ώρα με την ώρα, θα βλέπετε όλα τα νέα και τις ενημερώσεις από την ανταπόκριση του Άγγελου, φωτογραφικό υλικό, ειδήσεις, αλλά και σχόλια από το οδοιπορικό για την αγορά των πρώτων iPhone 4S.

Μείνετε συντονισμένοι!

0 Comment