12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οπλιστείτε με υπομονή! Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του “The Batman Part II”

    Τα πάνω κάτω έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα στο DC Universe, ευτυχώς όμως το sequel του Batman δε φαίνεται να επηρεάζεται από τις αλλαγές που έφεραν τα νέα αφεντικά. Η συνέχεια του Σκοτεινού Ιππότη έχει πάρει ήδη το πράσινο φως και πλέον έχουμε νέες πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο της ταινίας και την ημερομηνία κυκλοφορίας της.

    Σε σχετική ανακοίνωση της DC Studios, ο James Gunn επιβεβαίωσε ότι ο Robert Pattinson θα επιστρέψει στο ρόλο του υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Matt Reeves. Το sequel θα ονομάζεται The Batman Part II και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου 2025.

    Μέχρι στιγμής είναι ελάχιστα αυτά που είναι γνωστά για την πλοκή, με εξαίρεση την επιστροφή του Pattinson στο ρόλο του εμβληματικού Dark Knight. Το πρώτο μέρος έριξε στο… τραπέζι το Joker και άφησε ζωντανό το Riddler, επομένως ένας από τους δύο εικονικούς ανταγωνιστές -ή και οι δύο- θα μπορούσε να κάνει την εμφάνισή του στο Part II.

    Στην ταινία είδαμε τους Robert Pattinson ως Bruce Wayne/Batman, Zoë Kravitz ως Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano ως The Riddler, Jeffrey Wright ως GCPD’s James Gordon, John Turturro ως Carmine Falcone, Peter Sarsgaard ως Gotham D.A. Gil Colson, Andy Serkis ως Alfred Pennyworth και Colin Ferrell ως Oswald Cobblepot/ Penguin.

    Διαβάστε επίσης:

    Creed III: Αντιμέτωπος με το παρελθόν ο Adonis στο νέο trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles