19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Όπου μεβγάλ ο δρόμος… Το σημερινό θέμα ενασχόλησης των social media

    Μας είναι παράξενο κάποιες φορές να παρατηρούμε τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία καταρρίπτει τα παλαιότερα πρότυπά της. Αυτό διαβάζαμε άλλωστε και στη «γνώμη» που διατύπωσε ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος στη lifo, αλλά και την εκτενή αναφορά του Πάνου Μιχαήλ στο ίδιο site για την απόσταση που έχει πια αυτή η γενιά καλλιτεχνών με την λαϊκή κουλτούρα που κάποτε υποστήριζε. Ο λόγος για τη χθεσινή συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Ίλιον και όσα διαδραματίστηκαν εκεί. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Εμείς οι ίδιοι έχουμε αλλάξει. Κι αν κάτι μπορεί να ισχυριστεί η εποχή του φόβου την οποία βιώνουμε, είναι πως αυτός που έχει αντίρρηση, πια, το φωνάζει… ή το πετάει.

    Σε διαφορετικό επίπεδο πάντως, αυτή η εικόνα κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα και μας έκανε να χαμογελάσουμε. Οτιδήποτε κι αν μας συμβαίνει το αντιμετωπίζουμε με χιούμορ. Αφοπλιστικό. Και μακράν δημιουργικό.

    Σημειώστε πως το video από την χθεσινοβράδινή «επίθεση» στον Γιώργο Νταλάρα στο Ίλιον, έχει ήδη περισσότερα από 50.000 views αλλά και πολλές εκατοντάδες σχόλια.

     

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles