22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Oppenheimer: Επίσημα η βιογραφική ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών

    Η ταινία Oppenheimer, μια από τις πιο πολυσυζητημένες παραγωγές του καλοκιριού,  πέτυχε άλλο ένα ρεκόρ στο box office το Σαββατοκύριακο που πέρασε, καθώς έγινε η βιογραφική ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών.  Το Oppenheimer έχει φέρει στα ταμία 912.7 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως μέχρι στιγμής, πράγμα που σημαίνει ότι ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε το Bohemian Rhapsody με 910.8 εκατομμύρια δολάρια το 2018.  Αυτό είναι το τελευταίο ρεκόρ για την ταινία του Christopher Nolan, η οποία παρουσιάζει πώς ο J. Robert Oppenheimer (Cillian Murphy) δημιούργησε την ατομική βόμβα.

    Σε προηγούμενο χρόνο, το Oppenheimer έγινε η ταινία με θέμα το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο που πέτυχε τις υψηλότερες εισπράξεις, η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις που δεν κατέκτησε ποτέ στην πρώτη θέση στο box office, η πρώτη ταινία με βαθμολογία R που κέρδισε περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια για επτά συνεχόμενες ημέρες και μία από τις ταινίες με τις υψηλότερες εισπράξεις της χρονιάς. Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία, που έδωσε “μάχη” με την Barbie το καλοκαίρι του 2023. Το Oppenheimer εξακολουθεί να προβάλλεται και στους ελληνικούς κινηματογράφους. Πρωταγωνιστούν οι Cillian Murphy, Emily Blunt, Florence Pugh, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Gary Oldman, Dane DeHaan, Jack Quaid, Gustaf Skarsgard, Matthew Modine.

    Διαβάστε επίσης:

    Μετά το Nun 2, έρχεται ο Εξορκιστής! Δείτε το νέο trailer για το επερχόμενο sequel

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles