16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Oppo ανεβάζει στροφές, καθώς μέσα στο 2015 πουλάει περισσότερα από 50 εκατ. smartphones!

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπουμε την Oppo να έχει στην φαρέτρα της μία σειρά από αρκετά ισχυρές και premium συσκευές, οι οποίες είναι βέβαιο ότι μπορούν να τραβήξουν την προσοχή ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Από ότι φαίνεται η Oppo δεν τα πηγαίνει κι άσχημα, καθώς όπως ανακοίνωσε η κινεζική εταιρεία οι πωλήσεις της για το 2015 ανήλθαν στα 50 εκατομμύρια smartphones.

    Oppo 1

    Όπως έγινε γνωστό, οι συσκευές που περπάτησαν πιο πολύ ήταν τα R7, R7s και R7 Plus, οι οποίες πούλησαν συνολικά κοντά στα 15 εκατομμύρια. Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπευθύνους της Oppo οι συσκευές που πουλάνε περισσότερο είναι τα smartphones που κυμαίνονται μεταξύ του group των 300 με 400 ευρώ. Η Oppo με αυτές τις επιδόσεις ανήκει πλέον στο club των δυνατών Κινέζων κατασκευαστών, ακολουθώντας τα βήματα των Xiaomi, της Meizu και της LeTV. Στην κορυφή βέβαια των made in China κατασκευαστών βρίσκεται η Huawei, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια smartphones μέσα στο 2015 και να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση παγκοσμίως πίσω από τις Samsung και Apple. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ανοδική πορεία της Oppo αναμένεται να συνεχιστεί και εντός του 2016, καθώς ετοιμάζει για τους επόμενους μήνες ένα πολύ δυνατό line-up συσκευών

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles