22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Oppo Air Glass: Τα νέα assisted reality γυαλιά της Oppo που θυμίζουν Google glasses!

    H Oppo εδώ και καιρό έχει ανεβάσει τις μετοχές της στην αγορά της Κίνας, με το όνομα της να συνδέεται με αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα. Όπως όλα δείχνουν η Oppo παίζει μπάλα παντού εκτός από τα smartphones, για αυτό και πρόσφατα παρουσίασε τα Oppo Air Glass, τα οποία αποτελούν τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας (ή μάλλον Assisted Reality όπως συνηθίζει να τα αποκαλεί η κινεζική εταιρεία).

    H Ιδιαιτερότητα των smart glasses της Oppo είναι ότι χρησιμοποιώντας έναν λιλιπούτειο micro-LED projector μπορούν να προβάλλουν περιεχόμενο ακριβώς μπροστά στα μάτια του χρήστη τους, αναπαράγοντας 2D content. Σύμφωνα με το development team της Oppo, ο ανταγωνιστής των Google Glass διαθέτει Qualcomm Snapdragon 4100 επεξεργαστή και βάρος μόλις στα 30 γραμμάρια! H δε αυτονομία τους ανέρχεται στις 3 ώρες (σε active χρήση) και σε 40 ώρες όταν βρίσκονται σε standby mode. Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί των Air Glass, προβαλλόμενο αποτέλεσμα θα είναι μονόχρωμο και θα διαθέτει φωτεινότητα στα 1.400 nits, ενώ παράλληλα θα τρέχουν το Oppo ColorOS 11, ένα ειδικό app που θα χαρίζει στο χρήστη τους άνεση και ευκολία χειρισμού.

    Όπως γνωστοποίησε η ίδια Oppo, τα high-tech γυαλιά της μπορεί να μην γίνουν ποτέ ένα mainstream προϊόν που θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο, παρά θα τα δούμε να έχουν ένα περιορισμένο release. Περισσότερα για τα έξυπνα γυαλιά της Oppo μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles