17.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Oppo Encore Air 2: «Τα TWS ακουστικά που πάντοτε ονειρευόσασταν τώρα σε… σούπερ τιμή»!

    Τα “TWS” ακουστικά ως γνωστόν χαρίζουν ένα ξεχωριστό αίσθημα ελευθερίας στους χρήστες τους. Στην πολύπλοκή και απαιτητική “on-the-go” καθημερινότητα μας άλλωστε, τα ασύρματα earbuds αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, ένα gadget που δεν γίνεται με τίποτα να το αποχωριστούμε, είτε βρισκόμαστε στο Μετρό, είτε στο γυμναστήριο ή στο δρόμο για τη δουλειά. Αποτελώντας το πιο «hot» τεχνολογικό προϊόν αυτή τη στιγμή, στην αγορά κυκλοφορούν αμέτρητες λύσεις, όπου η κάθε μία εξ’ αυτών έχει τα δικά της τεχνικά χαρακτηριστικά. Ως είθισται, είναι δύσκολο να βρεις την χρυσή τιμή που να συνδυάζει προσιτή τιμή με υψηλής ποιότητας tech specs. Όμως η Oppo που είναι η νέα υπερδύναμη στον κόσμο της mobile τεχνολογίας, με τα Oppo Encore Air 2 φιλοδοξεί να φέρει τα πάνω – κάτω στην κατηγορία των TWS ακουστικών.

    Η πρόταση της Oppo ξεχωρίζει για την απίστευτα κομψή και elegant σχεδίαση τους, ενώ ένα στοιχείο που τα κάνει να ξεχωρίζει είναι το εξαιρετικά ελαφρύ τους βάρος («ζυγίζουν» μόλις 3.5 γραμμάρια). O εργονομικός σχεδιασμός ουσιαστικά επιτρέπει τη χρήση τους για πάρα πολλές ώρες, καθώς είναι τόσο ελαφριά και άνετα στο αυτό που οριακά καταλαβαίνετε ότι τα φοράτε. Η δε θήκη φόρτισης είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να την μεταφέρετε κυριολεκτικά παντού με χαρακτηριστική άνεση, ενώ ξεχωρίζει και για το ημιδιάφανο καπάκι της! Και επειδή από τη στιγμή που έχουν σχεδιαστεί για να μην τα αποχωρίζεστε λεπτό όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Για αυτό και διαθέτουν IPX4, που σημαίνει ότι αντέχουν τόσο τις στάλες της βροχής όσο και τον ιδρώτα όταν καλείστε να φέρετε εις πέρας το καθημερινό σας workout.

    Η Oppo φυσικά αποτελώντας ένα κορυφαίο τεχνολογικό brand που της αρέσει να πρωταγωνιστεί, δεν θα μπορούσε παρά να εστιάσει και στο κομμάτι του performance, ενσωματώνοντας στα Encore Air 2 state-of-the art ηχητική τεχνολογία. Ειδικότερα, τα εξελιγμένα TWS ακουστικά της Oppo έρχονται με drivers 13.4 χιλιοστών (με τεχνολογία Composite Tetanized Diaphragm) με τα in-ear ακουστικά να προσφέρουν υψηλή ποιότητα σε όλο το φάσμα των συχνοτήτων. Ειδικότερα, τα πρίμα είναι crystal clear, ενώ τα διάφορα vocals ακούγονται καθαρότερα λόγω της ειδικής τεχνολογίας Clear Vocals. Μάλιστα, η ένταση τους είναι διπλάσια σε σχέση με την πρώτη γενιά των Encore Air 2, ενώ το μεγάλο τους ατού έχει να κάνει με την εντυπωσιακή ισορροπία που διακρίνει την ηχητική απόδοση. Το δε μπάσο είναι σκόπιμα πιο ενισχυμένο, με την Oppo να αναπτύσσει την τεχνολογία Bass Booster, η οποία γεμίζοντας την ένταση των θαλάμων με δυναμικό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης τους αισθάνεται σα να βρίσκεται «μέσα» στο αγαπημένο του game ή κινηματογραφική ταινία, βιώνοντας μια αλησμόνητη και ξεχωριστή εμπειρία.

    Φυσικά δεν είναι μόνο ο ήχος που θα σας καθηλώσει, αλλά και ο lagless συντονισμός ανάμεσα στον ήχο και στην εικόνα, ο οποίος επιτυγχάνεται με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Bluetooth 5.2 και της τεχνολογίας την «binaural synchronous transmission Technology». Παράλληλα, όπως κάθε premium TWS ακουστικό που… «σέβεται» τον εαυτό του, έτσι και τα  Oppo Encore Air 2 υποστηρίζουν Active Noise Cancellation, προσφέροντας ακύρωση θορύβου με βάση αλγορίθμους τεχνητής νοημοσύνης, οι οποίοι φροντίζουν στο να φιλτράρουν τους ήχους του φυσικού περιβάλλοντος. Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στην εκπληκτική δουλειά που έχει κάνει το team της Oppo, στον νευραλγικό τομέα της αυτονομίας, τα Encore Air 2 μπορούν να προσφέρουν παραπάνω από 4 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής χωρίς την χρήση της θήκης, ενώ σε συνδυασμό με αυτήν μπορούν ακόμη και να αγγίξουν τις 24 ώρες.

    Χωρίς αμφιβολία, η Oppo διδάσκει το πως είναι ένα να αναπτύσσεις high-tech TWS ακουστικά υψηλής τεχνολογίας. Με φινέτσα και τεχνολογικά features που κόβουν την ανάσα, το μόνο σίγουρο είναι θα κλέψουν την καρδιά σας!

    Τα Oppo Encore Air 2 τα βρήκαμε σε σούπερ οικονομική τιμή στο cell-phones.gr! Και χωρίς να χρονοτριβείτε ιδιαίτερα σε αυτή την τιμή… Τα αγοράζετε «χθες»! Δείτε τα υπόλοιπα εκπληκτικά προϊόντα του Cellphones.gr και βρείτε το αξεσουάρ και gadget τεχνολογίας που σας ταιριάζει, κάνοντας click εδώ

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles