13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Oppo Find N3: Διέρρευσαν τα tech specs του! (φήμες)

    Τα foldables αν μη τι άλλο βρίσκονται σε μια διαρκή άνθηση και παρόλο που ακόμη δεν έχουμε δει πιο οικονομικές «mainstream» λύσεις και το εν λόγω form factor είναι ακόμη «τσιμπημένο» σε επίπεδο τιμής, ωστόσο είναι πολλές οι εταιρείες που εξακολουθούν να επενδύουν σημαντικά ποσά στην ανάπτυξη του. Σε αυτές ανήκει και η Oppo, η οποία κατάφερε με τη σειρά Find N2 να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Και μπορεί το Find N2 να μην έχει πολύ καιρό που έχει πατήσει σε ευρωπαϊκό έδαφος, παρόλα αυτά οι δαιμόνιοι Κινέζοι ήδη κάνουν τολμηρά σχέδια για τον διάδοχό του.

    Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές, ο «διάδοχος» του Find N2, ονόματι Find N3, θα ξεχωρίζει για τα επανασχεδιασμένα εσωτερικά components. Συγκεκριμένα, το Oppo Find N3 θα στηρίζεται σε ένα Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC, το οποίο θα είναι το πιο ισχυρό chipset στην ιστορία της εταιρείας. Μάλιστα, εφόσον επαληθευτούν οι φήμες, το νέο foldable θα διαθέτει 16GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, το Oppo Find N3 θα διαθέτει ένα ελαφρώς μεγαλύτερο display σε σύγκριση με τον προκάτοχό του (στις 8 ίντσες), ένα cover display στις 6.5 ίντσες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο panels θα διαθέτουν refresh rate στα 120Hz. Σε ότι αφορά την αυτονομία της συσκευής, εδώ αναλαμβάνει δράση μια μπαταρία με χωρητικότητα στα 4800mAh και ενδέχεται να υποστηρίζει 80W fast charging. Εφόσον επαληθευτούν οι φήμες, το Oppo Find N3 θα διαθέτει triple camera setup (με 50MP OIS camera, 48MP Ultra-wide angle lens και μια periscope camera στα 32MP.

    Τα παραπάνω specs εμφανίζουν αρκετές ομοιότητες με το φημολογούμενο OnePlus V Fold, καθώς οι φήμες αναφέρουν ότι θα αποτελεί μια rebranded έκδοση του Find N3, κάτι απολύτως λογικό εφόσον ανήκουν στο ίδιο group εταιρειών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles