20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    OPPO: H επίσημη τοποθέτηση στις φήμες περί αποχώρησης από την Ευρώπη

    Αναμφίβολα, οι φήμες περί αποχώρησης της OPPO και της OnePlus από την Ευρώπη αποτέλεσαν τις τελευταίες ώρες, το πιο hot topic στις συζητήσεις των φίλων της mobile τεχνολογίας. Τελικά όπως αποδείχθηκε υπήρχε μόνο καπνός και καθόλου φωτιά, καθώς τόσο η OPPO, όσο και η OnePlus, σε καμία περίπτωση δεν σχεδιάζουν να πετάξουν λευκή πετσέτα στην ευρωπαϊκή αγορά.

    Εμείς επικοινωνήσαμε με το ελληνικό γραφείο της Oppo ζητώντας περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το παραπάνω ζήτημα, με τους υπευθύνους της κινεζικής εταιρείας να τοποθετούνται επίσημα αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: “Η OPPO και η OnePlus συνεχίζουν την παρουσία τους σε ευρωπαϊκές αγορές και το Ηνωμένο Βασίλειο. Κάναμε μια εξαιρετική αρχή το 2023 με την επιτυχή παρουσίαση αρκετών προϊόντων στην Ευρώπη και έχουμε μια σειρά από επερχόμενα, λανσαρίσματα για το υπόλοιπο του έτους. Όπως πάντα, η OPPO και η OnePlus θα συνεχίσουν να παρέχουν καινοτόμα προϊόντα και τις καλύτερες στην κατηγορία τους υπηρεσίες για τους χρήστες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles