14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Οι φήμες οργιάζουν ότι η Oppo ετοιμάζει smartphone με πάχος στα 4mm!

    Όπως σας είχαμε αναφέρει και πριν από μερικές μέρες, η κινεζική Oppo ετοιμάζεται πολύ σύντομα να πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια του Oppo N3 στις 29 Οκτωβρίου. Το Oppo Ν3 θα διαφέρει σημαντικά σε σχέση με τα υπόλοιπα smartphones της κατηγορίας του, εξαιτίας της περιστρεφόμενης κάμερας του. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό ότι στις 29 Οκτωβρίου, η Oppo δεν θα παρουσιάσει μόνο το N3 αλλά και μία ακόμη άγνωστη συσκευή, η οποία σύμφωνα με τις φήμες θα είναι το λεπτότερο κινητό στον κόσμο, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

    oppo-curtain

    Οι φήμες βέβαια έχουν κάποια λογική βάση από τη στιγμή που η Oppo κυκλοφόρησε στα social media μία αινιγματική φωτογραφία στην οποία φαίνεται πίσω από μία κουρτίνα το Oppo Ν3 και δίπλα του ακριβώς υπάρχει μία άγνωστη συσκευή. Η κατάσταση περιπλέχθηκε ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που το κινεζικό website CNBeta επικαλούμενο έμπιστες πηγές ανέφερε ότι η Oppo ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά της κινητής τηλεφωνίας κυκλοφορώντας ένα μοντέλο με πάχος μόλις στα 4mm! Για να καταλάβετε τι εννοούμε το κινεζικής κατασκευής Gionee Elife έχει πάχος που δεν ξεπερνάει τα 5.1mm και αυτή τη στιγμή πρόκειται για τη συσκευή που κατέχει το ρεκόρ Guinness ως το πιο λεπτό smartphone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Όπως μπορείτε να φανταστείτε ένα τόσο μικρό πάχος φαντάζει σχεδόν ασύλληπτο να πραγματοποιηθεί (για παράδειγμα ούτε το audio in jack δεν θα μπορεί να χωρέσει), για αυτό μία τέτοια φήμη θα πρέπει να την εξετάζουμε με πολύ μεγάλο σκεπτικισμό. Ωστόσο, ακόμη και εάν η συσκευή που θα παρουσιάσει η Oppo καταφέρει να ξεπεράσει σε πάχος έστω και απειροελάχιστα το Gionee Elife, τότε είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

    OPPO-n1-700x373

    Όπως και να’ χει, ο σοφός λαός συνηθίζει να λεει “Κυριακή κοντή γιορτή”, για αυτό και οτιδήποτε αφορά τη μυστηριώδη αυτή συσκευή θα το μάθουμε πολύ σύντομα όταν πραγματοποιηθούν και τα αποκαλυπτήρια του Ν3. Μέχρι τότε λιγάκι υπομονή…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles