21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Oppo R7 Plus FC Barcelona Edition. To “smartphone των πρωταθλητών”

    Όπως είχε ήδη ενημερώσει τους fans του ο σύλλογος εδώ και μέρες, η έκδοση του Oppo R7 Plus σε συνεργασία με την FC Barcelona ετοιμαζόταν και μόλις ανακοινώθηκε. Με αφορμή τον εορτασμό των τριών ετών συνεργασίας της κινεζικής εταιρείας με έναν από τους αδιαμφισβήτητους πρωταγωνιστές των ευρωπαϊκών γηπέδων, το Oppo R7 Plus FC Barcelona Edition είναι γεγονός…

    OPPO Smartphone of Champions

    To “smartphone των πρωταθλητών” θα κυκλοφορήσει σε 5.000 (συλλεκτικά προφανώς) κομμάτια μέσω του Oppostyle.com στην τιμή των 549 δολαρίων. 

    Με το λογότυπο FC Barcelona στο πίσω μέρος του, θεματικό wallpaper, προστατευτική θήκη και όχι μόνο, η έκδοση αναμένεται να συγκινήσει του fans του συλλόγου σε όλο τον κόσμο.

    Έρχεται με μπαταρία 4.100mAh με τη γρήγορη VOOC Flash Charging technology της κινεζικής εταιρείας, οθόνη 6 ιντσών με 2.5D Glass, 64-bit Snapdragon 615 processor, 3GB RAM, κάμερες 13 και 8MP, 32GB εσωτερικής μνήμης και αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. 

    Oppo R7 Plus FC Barcelona Edition 02

    Ξεκινώντας από τις 12 Σεπτεμβρίου μάλιστα, η Oppo αναμένεται να διοργανώσει δημοπρασία στο eBay με συσκευές που θα έχουν αυτόγραφα από διάσημους παίκτες του συλλόγου, όπως οι Lionel Messi, Andres Iniesta και Davi Alves, με τα έσοδα να διατίθενται στο FC Barcelona Foundation, ενώ θα ακολουθήσουν και διαγωνισμοί για τους fans Oppo και FC Barcelona ανά τον κόσμο.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles