16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Χαμός! H Oppo πουλάει περισσότερα από 180.000 R9 και R9 Plus μέσα σε μόλις 1 ημέρα!

    Η Oppo ποντάρει πολλά στα νέα R9 και R9 Plus, τα οποία δεν μετρούν παραπάνω από μία εβδομάδα που έκαναν την εμφάνιση τους στην κινεζική αγορά και ήδη πουλάνε σαν τρελά! Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η Oppo, οι δύο ντελικάτες συσκευές της κατάφεραν να πουλήσουν συνολικά περισσότερα από 180.000 μονάδες μέσα σε μόλις μία ημέρα! Αναμφίβολα, το ντεμπούτο των δύο συσκευών ήταν άκρως επιτυχημένο και αφορά σε πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε online και offline κανάλια διανομής.

    oppo-r9-r9-plus

    Πέραν της πολυδάπανης προωθητικής καμπάνιας που έτρεξε η Oppo για να κάνει πιο “γνωστά” στο καταναλωτικό κοινό της Κίνας, τα R9 και R9 Plus πρόκειται για δύο smartphones που έχουν όλα τα φόντα για να τραβήξουν τους fans της high-end κατηγορίας. Tο Oppo R9, το μικρότερο από τα δύο, διαθέτει οθόνη AMOLED 5,5 ιντσών Full HD, με ελάχιστα bezels 1,66 χιλιοστά σε κάθε πλευρά. Επιπλέον, στο εσωτερικό του βρίσκεται ένα Mediatek Helio P10 chipset με τέσσερις πυρήνες Cortex A53 χρονισμένους στα 2.0GHz και άλλους τέσσερις στο 1.0GHz, ενώ διαθέτει 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Αξιοσημείωτη η selfie κάμερα των 16MP με φακό f/2.0 ενώ η κεντρική κάμερα του είναι ανάλυσης 13MP με φακό 5 σημείων και διάφραγμα f/2.2. Το Oppo R9 Plus διαθέτει AMOLED οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης Full HD με bezels 1,65 χιλιοστών, Snapdragon 652 chipset, 4GB RAM και επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο 64 ή 128GB. Και εδώ συναντάμε selfie κάμερα 16MP, αλλά και οπίσθια κάμερα επίσης στα 16MP αυτή τη φορά. Αν και παραμένει άγνωστο το πότε θα δούμε τα νέα μοντέλα της Oppo εκτός Κίνας, κάτι μας λέει ότι αυτή η μέρα δεν αργεί και πολύ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles