21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Optimus Prime και Optimus Primal μαζί στο νέο clip του Transformers: Rise of the Beasts

    Ένα νέο video έδωσε στη δημοσιότητα η Paramount Pictures για το επερχόμενο Transformers: Rise of the Beasts, το οποίο αποκαλύπτει τον Optimus Primal και το ρόλο του στην 7η ταινία του γνωστού Transformers franchise. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου.

    Το clip δίνει στους θαυμαστές την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στην πρώτη συνάντηση του Optimus Prime με τον Optimus Primal, η οποία ξεκινά με μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των Autobots και των Maximals. Στη μέση  βρίσκονται ο Noah Diaz του Anthony Ramos και η Elena Wallace του Dominique Fishback.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Η ταινία Transformers: Rise of the Beasts φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη του Creed II Steven Caple Jr. και το σενάριο είναι του Joby Harold. Πρωταγωνιστούν οι Anthony Ramos, Dominique Fishback, Peter Cullen, Michelle Yeoh, Pete Davidson, Ron Perlman, Peter Dinklage κ.α.

    Σημειώνεται ότι η Paramount Pictures συνεργάστηκε με το TikTok και δημιούργησε ένα νέο text-to-speech feature, ώστε οι users να μπορούν να χρησιμοποιούν τη φωνή του Optimus Prime στα videos τους. Το Transformers: Rise of the Beasts θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες το Guardians of the Galaxy 3

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles