15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ώρα για σινεμά: Τι θα δούμε από σήμερα στις αίθουσες;

    Μια ακόμα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά, χωρίς ωστόσο να έχουμε “αφίξεις” που θα προσελκύσουν μαζικά το κοινό στις αίθουσες. Εξαίρεση αποτελεί η νέα ταινία Transformers, με έντονο χρώμα από τα ’90s και φυσικά πολλά εφέ για τους fans της κατηγορίας. Αναλυτικά, σήμερα κάνουν πρεμιέρα:

    Master Gardener

    Δραματικό θρίλερ, αμερικάνικης παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Πολ Σρρέιντερ, με τους Τζόελ Έτζερτον, Σιγκούρνι Γουίβερ, Κουιντέσα Σουίντελ, Εσάι Μοράλες κα.

    Ο Νάρβελ Ροθ είναι ο μεθοδικός φροντιστής των κήπων μιας πανέμορφης όσο και ιστορικής έπαυλης. Όταν η εργοδότριά του, του ζητάει σαν χάρη να προσλάβει ως βοηθό την ατίθαση ανιψιά της, τότε ανοίγουν οι πύλες του χάους στον μέχρι πρότινος δωρικό βίο του μοναχικού άντρα, για να επαναφέρουν φαντάσματα του παρελθόντος από τα οποία ο ίδιος πίστευε ότι είχε απαλλαγεί.

    Να σου Γνωρίσω τους Γονείς μου (“ Maybe I Do”)

    Αισθηματική κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Μάικλ Τζέικομπς, με τους Ρίτσαρντ Γκιρ, Ντάιαν Κίτον, Σούζαν Σάραντον, Γουίλιαμ Μέισι, Έμα Ρόμπερτς, Λουκ Μπρέισι κα.

    Η σχέση της Μισέλ και του Άλεν έχει φτάσει στο σημείο που θα πρέπει να περάσει στο επόμενο στάδιο, δηλαδή τον γάμο. Αποφασίζουν λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να φέρουν σε επαφή τους γονείς τους και οργανώνουν ένα οικογενειακό δείπνο. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η συνάντηση δεν είναι μια πρώτη γνωριμία αφού όλοι γνωρίζονται με όλους… αρκετά καλά.

    Black Stone

    Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Σπύρου Ιακωβίδη, με τους Ελένη Κοκκίδου, Julio Γιώργο Κατσή, Αχιλλέα Χαρίσκο, Kevin Zans Ansong κα.

    Δύο κινηματογραφιστές πέφτουν τυχαία πάνω στη Χαρούλα, μια απελπισμένη, υπερπροστατευτική Ελληνίδα μάνα, η οποία αναζητά τον γιο της. Όταν αυτός κατηγορείται για απάτη, η Χαρούλα ξεκινάει ένα ταξίδι μαζί με τον άλλο ανάπηρο γιο της και έναν Eλληνο-Aφρικανό ταξιτζή για να τον φέρει πίσω στο σπίτι.

    Ένα Όμορφο Πρωινό (“ Un Beau Matin”)

    Δραματική ταινία, γαλλικής και γερμανικής παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Μία Χάνσεν-Λοβ, με τους Λέα Σεϊντού, Πασκάλ Γκρεγκορί, Μελβίλ Πουπό, Νικόλ Γκαρσιά κα.

    Η Σάντρα, μία νεαρή διερμηνέας που μεγαλώνει μόνη την οκτάχρονη κόρη της, επισκέπτεται τακτικά τον άρρωστο πατέρα της, που σιγά σιγά χάνει το μυαλό του και δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί. Καθώς η ίδια και η οικογένειά της πασχίζουν να του προσφέρουν την φροντίδα που χρειάζεται και να του εξασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές γηροκομείο, η Σάντρα επανασυνδέεται με τον Κλεμάν, έναν φίλο που έχει να δει καιρό. Οι δύο τους ξεκινούν μια παθιασμένη σχέση που λειτουργεί ως αντίδοτο για εκείνη, καθώς βιώνει ολοένα και πιο επώδυνα την κατάρρευση του πατέρα της. Για πόσο όμως;

    Mafia Mamma

    Κωμωδία, αμερικάνικης, βρετανικής και ιταλικής παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Κάθριν Χάρντγουικ, με τους Τόνι Κολέτ, Τόμι Ρότζερς, Μόνικα Μπελούτσι, Εντουάρντο Σκαρπέτα κα.

    H Κριστίν χρειάζεται μία αλλαγή στη ζωή της. Μια μέρα δέχεται μία αναπάντεχη κλήση από την Ιταλία, μαθαίνοντας ότι πέθανε ο παππούς της. Ταξιδεύει στη Ρώμη για να παρευρεθεί στην κηδεία κι εκεί ανακαλύπτει ότι η οικογενειακή επιχείρηση είναι μία εγκληματική οργάνωση. Με τις αντίπαλες συμμορίες να έχουν ξεχυθεί εναντίον τους, η Κριστίν καλείται να αναλάβει την ηγεσία της οργάνωσης.

    Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων

    Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία του Στίβεν Κέιπλ Τζ, με τους Άντονι Ράμος, Mισέλ Γεό, Ρον Πέρλμαν κα.

    Μπρούκλιν, 1994: Ο νεαρός Noah Diaz (Anthony Ramos) κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει την οικογένειά του και μέσα από μία σειρά γεγονότων διασταυρώνεται με τον Mirage (με τη φωνή του Pete Davidson), ένα πνευματώδες Autobot, που του αποκαλύπτει την ύπαρξη τριών ακόμα κρυμμένων Autobots, του Optimus Prime (με τη φωνή του Peter Cullen), του Bumblebee και της Arcee (με τη φωνή της Liza Koshy).

    Διαβάστε επίσης:

    Σαρώνει στο box office το Spider-Man: Across the Spider-Verse (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles