21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Σαρώνει στο box office το Spider-Man: Across the Spider-Verse

    Το Spider-Man: Across the Spider-Verse έκανε πρόσφατα πρεμιέρα και στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες, αποτελώντας ήδη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Η ταινία κατάφερε να ξεπεράσει το original Spider-Man: Into the Spider-Verse, γεγονός που σίγουρα αξίζει μια αναφορά.

    Πιο αναλυτικά, το Spider-Man: Into the Spider-Verse έφερε στα παγκόσμια ταμεία 375.5 εκατ. δολάρια και οι κριτικές που έλαβε ήταν διθυραμβικές. Υπενθυμίζεται ότι κατάφερε να αποσπάσει Όσκαρ Καλύτερης Animated ταινίας. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές διαφορετικές εκδοχές του Spider-Man και πολλαπλοί Peter Parker, το φιλμ αποτελεί την πρώτη εμφάνιση του Miles Morales στη μεγάλη οθόνη, που δεν ήταν ευρέως γνωστός χαρακτήρας σε όλα τα κοινά. Ρίχνοντας όμως μια ματιά στα τελευταία στοιχεία, θεωρείται δεδομένο ότι ο Miles Morales λειτουργεί στο box office όπως ο Peter Parker.

    Το Spider-Man: Across the Spider-Verse πέτυχε άνοιγμα της τάξεως των 120.7 εκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του που το 2018 έφερε στα ταμεία 35.4 εκατ. δολάρια την πρώτη εβδομάδα. Σε αυτό το νούμερο προστίθενται άλλα 88.1 εκατ. δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο, δηλαδή το σύνολο ανέρχεται στα 208.6 εκατ. δολάρια. Η πορεία δείχνει ότι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα έχει ξεπεράσει τα 384.3 εκατ. του Spider-Man: Into the Spider-Verse.

    Διαβάστε επίσης:

    No Hard Feelings: Νέο trailer για την επερχόμενη κωμωδία με τη Jennifer Lawrence

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles