15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Orderious: Έρχεται… στην Κύπρο τον Οκτώβριο, η έξυπνη εφαρμογή διαχείρισης και λήψης παραγγελιών μέσω κινητών συσκευών!

    Μια νέα καινοτόμα πρόταση έρχεται στα μέσα Οκτωβρίου, να δώσει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα αρκετές επιχειρήσεις (όπως καφετέριες, εστιατόρια, φούρνοι, ξενοδοχεία κτλ.), ειδικότερα στο θέμα της λήψης και εκτέλεσης μιας παραγγελιάς, αλλά και της αύξησης του πελατολογίου και των πωλήσεων τους.

    orderious_logo_01

    Συγκεκριμένα, μέσω ενός νέου mobile application που φέρει την ονομασία Orderious, το οποίο είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για χρήστες κινητών τηλεφώνων αλλά και tablet, και μιας διαδικτυακής πλατφόρμας που χρησιμοποιείται από τα συμβεβλημένα καταστήματα, οι χρήστες του νέου αυτού application, θα έχουν τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο βρίσκονται, να αναζητήσουν και να βρουν με τη βοήθεια χάρτη και σε ακτίνα 2 km, όλα τα συμβεβλημένα με το Orderious καταστήματα.

    orderious_presentation_03

    Στη συνέχεια, εύκολα και απλά, μπορούν να δουν αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε κατάστημα ξεχωριστά, την απόσταση π.χ που έχουν από αυτό, να διαβάσουν διαθέσιμα σχόλια και βαθμολογίες άλλων χρηστών, να μελετήσουν τις τιμές, το μενού και τα προϊόντα που προσφέρονται και στη συνέχεια να τοποθετήσουν εξ’ αποστάσεως την παραγγελία τους. Από εκείνο το σημείο και μετά, «πιάνει δουλειά» το Orderious, που χωρίς καθυστέρηση ξεκινά μια αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ χρήστη και καταστήματος, με ειδοποιήσεις για αποδοχή παραγγελίας, πιθανές ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, αλλά και οδηγίες για το πώς θα μεταβεί ο χρήστης στο κατάστημα για να παραλάβει τη παραγγελία του.

    orderious_presentation_02

     

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όλα τα καταστήματα που είναι συμβεβλημένα με το Orderious, μπορούν μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα που υποστηρίζει το application, να δουν τις παραγγελίες που έχουν τοποθετηθεί από τους χρήστες , να επιβεβαιώσουν μια παραγγελία και στη συνέχεια να διεκπεραιώσουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες μέχρι την οριστική εκτέλεση της. Επιπρόσθετα, οι επιχειρήσεις μέλη του Orderious, μπορούν να διαμορφώσουν το μενού που προσφέρουν στους πελάτες τους – χρήστες του application, να ορίσουν ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας, να καθορίσουν εκπτώσεις ή προσφορές ανά ημέρα, προϊόν ή συνδυασμό προϊόντων και να εκτελέσουν και άλλες καθημερινές εργασίες, όπως διαχείριση προσωπικού, διαχείριση βαρδιών, διαχείριση καταστήματος και πολλά άλλα. Το Orderious παρέχει επίσης την δυνατότητα αναλυτικού reporting και business intelligence system, μέσα από οποίο μπορούν τα καταστήματα να δουν στατιστικά, αναλύσεις και προτάσεις για τη καλύτερη λειτουργία τους.

    Τέλος σημειώνεται ότι το προϊόν βρίσκεται σήμερα σε beta version και αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην αγορά τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας στα μέσα Οκτωβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles