17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Οργιάζουν οι φήμες! Μες την εβδομάδα η ανακοίνωση του GTA VI

    Ένα είναι το παιχνίδι που αυτή τη στιγμή οι fans περιμένουν να ανακοινωθεί με αγωνία! Φυσικά, το GTA 6 της Rockstar Games.

    Οι λεπτομέρειες σχετικά με το Grand Theft Auto VI θα γίνουν γνωστές πολύ σύντομα, εάν το ρεπορτάζ του Bloomberg αποδειχθεί αληθινό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Rockstar Games σχεδιάζει να ανακοινώσει τον επόμενο τίτλο του franchise GTA μέσα στην εβδομάδα και φέρεται να δημοσιεύει ένα trailer για το παιχνίδι τον επόμενο μήνα ως μέρος του εορτασμού της 25ης επετείου του. Το GTA 6 είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για την τρέχουσα γενιά κονσολών, καθώς αρκεί να υπενθυμίσουμε ότι το GTA 5 του 2013 είναι το παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.


    Ενώ η Rockstar δεν έχει ακόμα αναφέρει τίποτα για τον τίτλο, ορισμένοι fans μπορεί να έχουν ήδη πάρει μια γεύση από τα πλάνα του παιχνιδιού, λόγω της διαρροής στο διαδίκτυο το 2022. Τότε είχαν δημοσιευτεί περίπου 90 δευτερόλεπτα παιχνιδιού από μια δοκιμαστική έκδοση του GTA VI, δείχνοντας έναν από τους δύο πρωταγωνιστές, έναν γυναικείο χαρακτήρα που ονομάζεται Lucia, να ληστεύει ένα κατάστημα. Ένα άλλο κλιπ έδειχνε το δεύτερο playable χαρακτήρα να οδηγεί το “Vice City Metro”, υποδεικνύοντας ότι η ιστορία του λαμβάνει χώρα στη φανταστική εκδοχή της Rockstar για το Μαϊάμι. Ο προγραμματιστής επιβεβαίωσε αργότερα το περιεχόμενο της διαρροής, αναφέροντας ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού θα συνεχιστεί “όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί”.
    Η Rockstar είναι πιθανό να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA VI στην επόμενη ανακοίνωση. Η μητρική εταιρεία πάντως, η Take-Two, υπαινίχθηκε ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2024.

    Διαβάστε επίσης:

    The Legend of Zelda: Ανακοινώθηκε live-action ταινία

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles