18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Οριστικό! Δε θα υπάρξει 3η σεζόν για το Mindhunter

    Τα projects που αφηγούνται ιστορίες βασισμένες σε serial killers συνήθως αιχμαλωτίζουν την προσοχή του κοινού, αφού όλοι λίγο πολύ έχουν την περιέργεια να ανακαλύψουν τον τρόπο σκέψης που βρίσκεται πίσω από στυγερά εγκλήματα.

    Ένα τέτοιο show –και μάλιστα εξαιρετικά επιτυχημένο- ήταν και το Mindhunter του Netflix με την υπογραφή του David Fincher.
    Στη σειρά δύο πράκτορες του FBI παλεύουν να λύσουν υποθέσεις, μέσα από συνεντεύξεις με serial killers. Αυτές οι συνεντεύξεις αποτελούν την «καρδιά» του show και είχαν ως αποτέλεσμα η σειρά να αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές που εδώ και χρόνια εύχονται να υπάρξει ακόμα μια σεζόν. Δυστυχώς, όμως, το Mindhunter δε θα επιστρέψει για 3η σεζόν, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος ο David Fincher, παρά το γεγονός ότι στο αρχικό πλάνο είχαν προγραμματιστεί 5 κύκλοι.

    Όπως ανέφερε ο ίδιος, εξηγώντας τους λόγους:

    «Είμαι πολύ περήφανος για τις δύο πρώτες σεζόν του Mindhunter. Αλλά είναι μια ιδιαίτερα ακριβή σειρά και στα μάτια του Netflix δεν έχει προσελκύσει αρκετά μεγάλο κοινό που να δικαιολογεί μία τέτοια τεράστια επένδυση. Δεν τους κατηγορώ…Πήραν πολλά ρίσκα για να ξεκινήσουν αυτή τη σειρά».

    Διαβάστε επίσης:

    Που θα δεις φέτος την 95η τελετή απονομής των OSCARS

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles