16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Οριστικό το διαζύγιο Cyanogen και OnePlus

    Ακολουθώντας μία ταραγμένη περίοδο τελευταία, η συνεργασία Cyanogen και OnePlus φτάνει στο οριστικό τέλος της, δύο εβδομάδες μετά τη διάθεσή της έκδοσης Cyanogen 12 της Android ROM της εταιρείας για τους ιδιοκτήτες του OnePlus One.

    cyanogen

    Τα προβλήματα στις σχέσεις των δύο εταιρειών είχαν ενταθεί πέρυσι, μετά το λανσάρισμα του OnePlus One στην Ινδία, όταν η Cyanogen υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία με την κατασκευάστρια Micromax και ένα δικαστήριο στο Νέο Δελχί επέβαλε προσωρινή απαγόρευση πώλησης του OnePlus One στη χώρα. Η ιστορία οδήγησε την OnePlus στην ανάπτυξη της δικής της ROM, OxygenOS, που ξεκίνησε να διατίθεται και αυτή πριν λίγες ημέρες.

    Ο CEO της Cyanogen, Kirk McMaster, πάντως, φαίνεται πως πιστεύει ότι η OnePlus δημιούργησε όνομα χάρη στην εταιρεία του, σημειώνοντας ότι αν δεν ήταν η Cyanogen η OnePlus δε θα απολάμβανε αυτή την επιτυχία την πρώτη χρονιά λειτουργίας της. “Χωρίς την Cyanogen, η OnePlus θα πουλούσε κάπου μία συσκευή στις διεθνείς αγορές” αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει λέγοντας ότι “ουσιαστικά έχτισαν το εμπορικό τους σήμα στις πλάτες της Cyanogen”.

    Η Cyanogen και η OnePlus τραβούν πλέον ξεχωριστούς δρόμους λοιπόν, με την πρώτη να σημειώνει ότι αναζητά νέους συνεργάτες και τη δεύτερη να ρίχνει το ενδιαφέρον της στα updates του OxygenOS.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles