13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οριστικό! Ο Johnny Depp δεν επιστρέφει στους Πειρατές της Καραϊβικής

    Μετά τη λήξη της δικαστικής διαμάχης με την Amber Heard και την ακύρωση των Πειρατών της Καραϊβικής με τη Margot Robbie, οι fans είχαν αρχίσει να ελπίζουν ότι θα δούμε την επιστροφή του Johnny Depp στην 6η ταινία του franchise. Τα νέα, βέβαια, δεν είναι καλά, παρά τις φήμες που τον ήθελαν για μία ακόμη φορά να ενσαρκώνει τον ρόλο του θρυλικού Jack Sparrow.

    Πιο αναλυτικά, πρόσφατα ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun» ανέφερε ότι ο Johnny Depp ετοιμάζεται να κάνει ανακωχή με τη Disney και να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «A Day At The Sea». Το δημοσίευμα υποστήριζε ότι ο ηθοποιός πρόκειται να επιστρέψει ως “Captain Jack Sparrow” και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στις αρχές Φεβρουαρίου σε μια άκρως απόρρητη τοποθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

     

    Συνεχίζοντας, υπογράμμιζε «Όλα είναι στα πρώτα στάδια και δεν υπάρχει ακόμη σκηνοθέτης που να συνδέεται με το έργο, το οποίο θα ονομάζεται «A Day At The Sea». Ο Depp αναμένεται να κάνει ένα δοκιμαστικό γύρισμα στις αρχές Φεβρουαρίου πριν ξεκινήσει η παραγωγή».

    Παρόλα αυτά, πηγές επιβεβαίωσαν στην «Daily Mail» ότι η πληροφορία είναι ψευδής και δεν αναμένεται η περιβόητη επιστροφή.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Πρεμιέρα για τον Πινόκιο του Guillermo del Toro (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles