21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Orlando Bloom: Μαζί με τον David Harbour στην ταινία Gran Turismo

    Ακόμα ένα ηχηρό όνομα, αυτό του Orlando Bloom, μπαίνει στο cast της επερχόμενης ταινίας Gran Turismo που πρόσφατα ανακοίνωσε η PlayStation Productions. Μετά την επιτυχία του Tom Holland και του Mark Wahlberg στο Uncharted, η εταιρεία έχει προγραμματίσει αρκετές ταινίες βασισμένες σε δημοφιλείς τίτλους video games.

    Τα νέα για τον Orlando Bloom αποκαλύφθηκαν λίγο μετά την είδηση ότι στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει επίσης και ο γνωστός από το Stranger Things David Harbour, ο οποίος θα υποδυθεί το μέντορα των αγώνων. Θα ενσαρκώσει έναν οδηγό που θα διδάξει τον έφηβο πρωταγωνιστή πως να οδηγεί. Όσον αφορά το ρόλο του Bloom, ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν διψασμένο στέλεχος marketing εταιρείας, που προσπαθεί να πουλήσει το άθλημα του motor racing. Ο Neill Blomkamp, ο οποίος είναι κυρίως γνωστός για sci-fi ταινίες, όπως τα District 9 και Elysium, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του project, τη στιγμή που το σενάριο υπογράφουν οι Jason Hall (American Sniper) και Zach Baylin (King Richard). Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η ταινία θα βασίζεται σε αληθινή ιστορία, ακολουθώντας έναν έφηβο παίκτη του Gran Turismo με εξαιρετικές ικανότητες, που κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να γίνει επαγγελματίας οδηγός αγώνων. Η Sony προγραμματίζει την πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες για τις 11 Αυγούστου του 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Oι σειρές των HBO και Disney+ που σάρωσαν τα βραβεία Emmy στο Vodafone TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles