13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Όσα δεν μπορεί να επαναλάβει η Ελληνική Τηλεόραση, θα επαναλαμβάνονται μέσω YouTube

    Κάτι τέτοιες στιγμές ξέρεις ότι χρειάζεσαι με πάρα πολύ κόπο να θυμηθείς τις ομορφιές του τόπου που σε φιλοξενεί και τις ομορφιές των περισσότερων ανθρώπων του. Να θυμηθείς πως αυτά που βλέπεις σε τέτοια στιγμιότυπα, δεν είναι ο κανόνας, αλλά κάποιες εξαιρέσεις που σε εκθέτουν και ξέρεις ότι θα συμβεί αυτό, καθώς το παρακάτω βίντεο κάνει βόλτα από “τοίχο σε τοίχο” στα κοινωνικά δίκτυα και από tweet σε tweet.

    Και ξέρεις επίσης, όπως όταν παρακολουθείς βίντεο στο YouTube από τις συνεδριάσεις του κοινοβουλίου στην Ουκρανία, ή την Πολωνία και κάποιες άλλες, λίγες χώρες, με βουλευτές που πιάνονται στα χέρια, ότι με τον ίδιο τρόπο κάποιοι άνθρωποι στις ΗΠΑ, στη Γερμανία, στην Αγγλία, θα δουν έναν εκλεγμένο βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, να πετάει νερό σε μία εκλεγμένη Βουλευτή και να “παίζει μπουνιές” με μία άλλη, ζωντανά, στο πλατό πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής.

    Το περιστατικό της συμπλοκής μεταξύ του κου Κασιδιάρη Ηλία, βουλευτή της Χρυσής Αυγής που μετά από λογομαχία με την κα Ρένα Δούρου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ της πέταξε ένα ποτήρι νερό και μετά έδωσε τις μπουνιές του στην βουλευτή του ΚΚΕ, κα Λιάνα Κανέλλη, σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ζωντανά, θα είναι ένα στιγμιότυπο που μέχρι το βράδυ θα έχει αποδείξει στους συμμετέχοντες, πόσο γρήγορα ταξιδεύουν τα “νέα” στο internet. Και πόσο υπεύθυνος πρέπει να είναι ο καθένας από αυτούς όταν του δίδεται δημόσιο βήμα για να εκφραστεί. Αλλά και πόσο υπεύθυνοι πρέπει να είμαστε εμείς, όταν παραδίδουμε κάπου την ψήφο μας.

    Καλώς ορίσαμε στον νέο πολιτισμό (sic)
    Update: Το αρχικό βίντεο που είχε αναρτηθεί από το enikos.gr στο κανάλι του στο ΥouTube, δηλώθηκε ότι παραβιάζει τους όρους περιεχομένου. Μάλλον από επανειλημμένα reports. Ευτυχώς, κυκλοφορούν αρκετά “αντίτυπα”.

    Πηγές: Lifo, enikos.gr, tvxs.gr

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles