21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Όταν οι κεραυνοί «χτυπούν» αλύπητα το Burj Khalifa!

    Δεν ξέρω βασικά τι είναι πιο εντυπωσιακό από την φωτογραφία που ακολουθεί: ο κεραυνός που «χτυπάει» το Burj Khalifa, τον υψηλότερο ουρανοξύστη στον κόσμο ή το θάρρος του φωτογράφουν να στηθεί εκεί κατά τη διάρκεια καταιγίδας;

    1665271

    Ο λόγος για τον 29χρονο φωτογράφο Mohammad Azmi που αποδείχθηκε αρκετά υπομονετικός και στάθηκε επί δύο ώρες σε απέναντι κτίριο και συγκεκριμένα στον 56ο όροφο, μέχρι να πετύχει την κατάλληλη στιγμή! «Ήμουν πολύ αγχωμένος γιατί υπήρχε τεράστιος κίνδυνος να με χτυπήσει και εμένα κεραυνός, αλλά ταυτόχρονα ήμουν αποφασισμένος να πετύχω την καλύτερη φωτογραφία! Άλλωστε επιχειρώ να το πετύχω τα τελευταία 2 χρόνια εδώ στο Dubai!».

    Ο Mohammad Azmi τράβηξε πάνω από 400 φωτογραφίες κατά την διάρκεια των 2 ωρών που περίμενε στον 56ο όροφο του ουρανοξύστη απέναντι από το Burj Khalifa και μόνο μία από αυτές ήταν η… επιθυμητή! «Η πρόγνωση του καιρού έλεγε οτι θα ερχόταν μια μεγάλη καταιγίδα εκείνη την ημέρα και θα συνοδευόταν το απόγευμα από χαλάζι και κεραυνούς, κάτι που είχε συμβεί μόλις 2 φορές τα τελευταία 2 χρόνια, έτσι ήμουν αποφασισμένος – και προετοιμασμένος- για όλα».

    1665276

    Η φωτογραφία του δημοσιεύτηκε στην βρετανική εφημερίδα Sun, μαζί με κάποιες ακόμα φωτογραφίες του 29χρονου Mohammad Azmi από τις στιγμές που βρισκόταν πάνω στο ψηλό απέναντι κτίριο.

    1665275

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles