16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Όταν κλέβεις βενζίνη από περιπολικό, μην ανεβάσεις την φωτογραφία στο Facebook

    Κυρίες και κύριοι, αυτός είναι ένας 20χρονος Αμερικανός, ο Michael Baker. Ζει στο Kentucky και στις 30 Μαρτίου τα έφτιαξε με την Joann (ναι, ένα από εκείνα τα κορίτσια που βγάζουν φωτογραφίες στο μπάνιο με το κινητό τους και τις ανεβάζουν στο προφίλ τους). Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι γνωστές γιατί ο Michael δεν μπήκε ποτέ στην διαδικασία να αλλάξει τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητάς του στο Facebook και σχεδόν οτιδήποτε κάνει και δημοσιεύει… είναι δημόσιο.

    Βέβαια, μία τέτοια σκέψη, περί ιδιωτικότητας, θα ήταν μία πολύ υψηλή απαίτηση για τον 20χρονο Michael και την νοημοσύνη του, όπως φαίνεται και από την ιστορία του. Όταν έκανε βόλτα προ ημερών με την καλή του, αποφάσισε να κλέψει βενζίνη από ένα περιπολικό. Για κάποιο λόγο που γνωρίζει μόνο εκείνος και το κορίτσι του (ταιριάζουν… σε όλα) αποφάσισαν, όχι μόνο να απαθανατίσουν την στιγμή της παράνομης πράξης, αλλά ακόμα χειρότερα, να ανεβάσουν την φωτογραφία στο Facebook….

    Φυσικά και συνελήφθη ο Michael και φυσικά πήγε στην φυλακή. Και για κάποιο λόγο, όπως θα δείτε στο προφίλ του (που παραμένει δημόσιο!!!) δημοσίευσε γεμάτος περηφάνια ότι βγήκε, μετά το ξαφνικό που τον βρήκε.

    Συμπέρασμα 1: Όταν αποφασίζεις να κάνεις κάτι παράνομο, ειδικά εναντίον ενός αστυνομικού ή του περιπολικού του, καλό είναι να μην ανεβάζεις την φωτογραφία από το περιστατικό στο facebook.

    Συμπέρασμα 2: Αν είσαι τόσο ανόητος ώστε να το κάνεις, φρόντισε πιο πριν να μην μοιράζεσαι την φωτογραφία αυτή ακόμα και με μένα που ζω στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και δεν σε ξέρω, ούτε θέλω να σε μάθω.

    Συμπέρασμα 3: Δώσε στην ανθρωπότητα μία ευκαιρία και προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις το λιγοστό μυαλό που διαθέτεις σε πιο απλά πράγματα και μην πας να ψηφίσεις τον επόμενο πρόεδρό σου.

    Πηγή: Smoking Gun, Gizmodo

     

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles