22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Όταν οι γιορτές πληθαίνουν…It’s Barbie Time!

    Τα ξέρετε… Νοέμβριος, Δεκέμβριος είναι γεμάτες γιορτές, για να μην πιάσουμε τα περί Χριστουγέννων. Και επειδή τα πιτσιρίκια παραμονεύουν παντού, καλό είναι να είστε ενημερωμένοι ως προς το Barbie κεφάλαιο.

    Είναι θεσμός, ένας ολόκληρος κόσμος, ένα δεδομένο ψυχαγωγίας και παιχνιδιού που αστεία αστεία άλλο σαν κι αυτό δεν υπάρχει. Από την παρθενική της εμφάνιση το 1959 καθιερώθηκε και από τότε δεν ξανακοιτάξε πίσω. Ο ανταγωνισμός όσες φορές κι αν δοκίμασε να την κοντράρει, αρκέστηκε στην πικρή γεύση της ήττας. Γιατί η Barbie πολύ απλά δεν έχει αντίπαλο. Και μιας και συνέχεια μετρούσε καινούργιες κατακτήσεις, το 1987 η μεταπήδησή της στη μικρή οθόνη ήταν, αναμενόμενη, αλλά και φυσικά άκρως επιτυχημένη. Σιγά όμως μην έμενε σ’ αυτές τις διαστάσεις…

    Δεν είναι τυχαίο πως η πιο πρόσφατη ταινία της Σχολείο για Πριγκίπισσες διανεμήθηκε στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες, από την εαιρεία Feelgood Entertainment, σημειώνοντας αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία. Για πρώτη φορά παγκοσμίως μία ταινία της σειράς Barbie προβλήθηκε σε μεγάλη οθόνη, δείχνοντας την τεράστια δυναμική που έχει το brand “Barbie” που δεν καταλαβαίνει ούτε από εποχές, ούτε από μόδες, ούτε από κρίσεις, ούτε από την απειλή της ψηφιακής τεχνολίας. Η ανθεκτικότητά της στο χρόνο σίγουρα αποτελεί φαινόμενο που χρήζει ανάλυσης και έρευνας.
    Η ολοκαίνουργια ταινία της Barbie κυκλοφορεί πλέον σε DVD και έφτασε η ώρα να κάνετε το προσωπάκι ενός μικρού κοριτσιού να λάμψει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles