21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Όταν τα Google Glasses συναντούν τη Sarah Jessica Parker και μερικές… δεκάδες μοντέλα

    Τα “περίφημα” Google Glasses όχι μόνο έχουν βγει πλέον από το εργαστήριο, αλλά βρίσκουν θέση σε… απίθανους νέους χώρους. Όπως; Όπως η Fashion Week της Νέας Υόρκης!

    Εμφάνιση-έκπληξη για τα γυαλιά της Google, τα οποία δε φορούν πλέον μόνο geeks-τεχνικοί της αμερικανικής εταιρείας, αλλά και… μοντέλα ακόμη και διασημότητες.


    Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, η αμερικανική εταιρεία συνεργάστηκε με τη διάσημη σχεδιάστρια Diane von Funstenberg, κάνοντας τα Google Glasses μέρος της επίδειξης. Τα μοντέλα φόρεσαν το πολυπόθητο gadget πολλών κάνοντας πασαρέλα, ενώ, όπως ανακοινώθηκε, τα γυαλιά κατέγραφαν αυτό που έβλεπαν και το σχετικό υλικό θα μονταριστεί σε ένα “ντοκιμαντέρ” το οποίο θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

    Στην εκδήλωση έδωσε το “παρών” και ο ίδιος ο Sergey Brin -πάντα με ένα ζευγάρι Google Glasses– ο οποίος, μάλιστα, …φόρεσε ένα ζευγάρι και στην ίδια την Diane von Funstenberg.


    Τα Google Glasses δοκίμασε, όμως, και η “Κάρι” (Sarah Jessica Parker) που έχει την τύχη να είναι από τις πρώτες… διασημότητες που “γεύονται” την εμπειρία του νέου καινοτόμου gadget της Google.


    Όσο για όλους εμάς τους υπόλοιπους, απλά ζηλεύουμε και περιμένουμε τη διάθεσή τους στην αγορά. Αρκεί, βέβαια, να μπορούμε και να τα αγοράσουμε…

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles