16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Εθνική Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ 2014 και το Ευρωμπάσκετ 2015 στον OTE TV

    [δ.τ] Τη μετάδοση όλων των αγώνων, μαζί με τις εμφανίσεις της Εθνικής μας ομάδας, εξασφάλισε ο OTE TV για τις κορυφαίες διοργανώσεις μπάσκετ του πλανήτη, το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2014 της Ισπανίας και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ 2015 της Ουκρανίας, που θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά σε ποιότητα high definition στα κανάλια OTE SPORT.

    ote-sport-logoΗ Εθνική Ελλάδας θα αγωνιστεί στα παρκέ της Ισπανίας, και o ΟΤΕ TV θα είναι εκεί για να μεταφέρει τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στα μεγαθήρια του παγκόσμιου μπάσκετ, συνεχίζοντας το δρόμο που χάραξε από το 2013, με τη μετάδοση των αγώνων του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου της στη Σεβίλλη, ώστε να αποφύγει την οικοδέσποινα Ισπανία, με τον όμιλο της οποίας θα διασταυρωθεί στη δεύτερη φάση, στη Μαδρίτη. Μεγάλοι αντίπαλοί της για την κορυφή, θα είναι η Αργεντινή και η Κροατία. Με την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Εθνική Ελλάδας εξασφάλισε και τη συμμετοχή της στο Ευρωμπάσκετ της Ουκρανίας το 2015, το οποίο επίσης θα καλύψει ο OTE TV σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου, μόνο για τους συνδρομητές του.

    Επιπλέον, ο ΟTE TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα τα δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων της Dream Team, της πανίσχυρης ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών, πρωταθλήτριας κόσμου το 2010, κατά την προκριματική φάση.

    Μέσα από μοναδικές αναμεταδόσεις, ζωντανές συνδέσεις και ειδικές εκπομπές, οι λάτρεις του μπάσκετ θα ζήσουν στα κανάλια OTE SPORT όλη την πορεία της Εθνικής Ελλάδας και στις δύο διοργανώσεις. Ο Βασίλης Σκουντής, μαζί με την κορυφαία μπασκετική δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV, θα περιγράψουν τις μονομαχίες από τον εναρκτήριο έως και τον τελευταίο αγώνα στα παρκέ της Ισπανίας και της Ουκρανίας.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles