21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ώθηση στην επανάκαμψη του τουρισμού δίνει η Emirates: από τον Ιούλη θα προσφέρει 5ο δρομολόγιο από την Λάρνακα στο Ντουμπάι

    Μια επιπλέον προγραμματισμένη πτήση από το αεροδρόμιο της Λάρνακας προς το Ντουμπάι θα προσφέρει από τις 3 Ιουλίου 2021 η Emirates. Με το επιπλέον αυτό δρομολόγιο η Emirates δίνει επιπρόσθετες δυνατότητες για τους πελάτες στην Κύπρο να επισκεφθούν το Ντουμπάι ή να συνδεθούν εύκολα με άλλους προορισμούς. Να σημειωθεί ότι το Ντουμπάι πρωτοστατώντας στην επανάκαμψη του τουρισμού, άρχισε να καλωσορίζει τους επισκέπτες πριν μερικούς μήνες και πρόσφατα ολοκλήρωσε 9 εκατομμύρια εμβολιασμούς κατά του COVID-19, καθιστώντας την πόλη κορυφαία επιλογή για ταξιδιώτες που θέλουν να ζήσουν ασφαλείς και ευχάριστες διακοπές.

    Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για να πετάξουν στο Ντουμπάι και σε άλλους προορισμούς σε όλο τον κόσμο, μέσω του αεροδρομίου της πόλης, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου και ταξιδιού στη χώρα προορισμού.

    Οι κρατήσεις πτήσεων μπορούν να γίνουν διαδικτυακά στη διεύθυνση www.emirates.com/cy ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων. Οι πελάτες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις της Emirates και τις τρέχουσες υπηρεσίες στη διεύθυνση: www.emirates.com/wherewefly

     Πρώτη προτεραιότητα η Υγεία και Ασφάλεια

    Η Emirates από την πλευρά της έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα της διαδρομής του επιβάτη για να διασφαλίσει την υγεία και ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν κιτ υγιεινής που περιέχει μάσκες, γάντια, χέρι απολυμαντικά και αντιβακτηριακά μαντηλάκια σε όλους τους πελάτες. Ωστόσο, υπενθυμίζεται στους πελάτες ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί παραμένουν σε ισχύ, και οι ταξιδιώτες θα γίνονται δεκτοί στις πτήσεις μόνο εάν συμμορφώνονται με τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας και κριτηρίων εισόδου των χωρών προορισμού τους. Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν στο Ντουμπάι από οποιοδήποτε σημείο προέλευσης πρέπει να κατέχουν αρνητικό πιστοποιητικό δοκιμής COVID ‑ 19 PCR για μια δοκιμή που πραγματοποιήθηκε τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αναχώρηση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles