13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ό,τι θέλεις να ξέρεις για το tablet που ετοιμάζει η Nokia

    Το “The Verge” έχει νέες πληροφορίες για τo tablet που ετοιμάζει η Nokia και έχει ήδη διαρρεύσει από τα μέσα Αυγούστου.

    nokia-tablet-leak

    Η συσκευή, που είναι γνωστή με την κωδική ονομασία “Sirius” θα ενσωματώνει τα Windows RT και θα διαθέτει οθόνη 10.1 ιντσών. Από το αμερικανικό site, σημειώνουν ότι το tablet των Φινλανδών θα είναι ελαφρύτερο και πιο λεπτό από το iPad, όσο για το design του φαίνεται ότι θα ακολουθεί τις γραμμές της σειράς Lumia, ενώ θα είναι διαθέσιμο και σε χρωματιστές επιλογές στα πρότυπα των smartphones της Nokia.

    Η φινλανδική εταιρεία σκοπεύει να ενσωματώσει σ’ αυτό δύο κάμερες 6 και 2MPixels, ενώ η ανάλυση της οθόνης του θα φτάνει τα 1920x1080p και θα είναι βελτιωμένη για ανάγνωση ακόμη και σε εξωτερικά περιβάλλοντα.

    Η συσκευή θα ενσωματώνει ακόμη τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 με 2GB RAM, θα διαθέτει χωρητικότητα 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD και ακόμη micro HDMI connector, micro USB port και δυνατότητες συνδεσιμότητας LTE. Η Nokia θα διαθέσει μαζί με τη συσκευή και αξεσουάρ πληκτρολογίου με επιπρόσθετη μπαταρία.

    Όσο για την τιμή του, αναφέρεται ότι θα συγκρίνεται με αυτή του iPad, με τη Nokia να μη σκέφτεται κάτι πιο οικονομικό. Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί σε event που προγραμματίζεται στη Νέα Υόρκη για τις 26 Σεπτεμβρίου. Για να δούμε, λοιπόν, και το tablet των Φινλανδών…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles