20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ουκρανή κατέρριψε ρωσικό drone πετώντας βάζο με ντοματάκια τουρσί

    Ένα ουκρανικό site ειδήσεων, το Liga.net.ua, μίλησε σε μια γυναίκα, γνωστή με το όνομα Olena, η οποία βρήκε ένα μοναδικό τρόπο να αντισταθεί στη ρωσική εισβολή. Η Olena ανέφερε στο Liga Net το ακόλουθο περιστατικό που βίωσε, το οποίο καταγράφουμε με κάθε επιφύλαξη.

    Καθόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της καπνίζοντας, όταν ένα drone εμφανίστηκε ξαφνικά. Προκειμένου να σταματήσει την ιπτάμενη συσκευή, πέταξε ένα βάζο με ντοματίνια, το οποίο είχε αποθηκευμένο κοντά της, επειδή φοβήθηκε το ενδεχόμενο να δεχτεί επίθεση. Η γυναίκα και ο σύζυγός της, στη συνέχεια, πέταξαν τα κομμάτια του drone, για να μην εντοπιστεί η συσκευή και μάζεψαν τα γυαλιά για να μην τραυματιστεί κανείς.

    Παράλληλα, η Olena δήλωσε ότι πιστεύει πως το drone είχε ρυθμιστεί να αναζητά άδεια διαμερίσματα, από τα οποία θα μπορούσαν οι εισβολείς να κλέψουν. Η ιστορία της πάντως έχει κάνει “θραύση” στα social media, αφού, για να προστατεύσει το σπίτι της, έβγαλε “εκτός” το drone χρησιμοποιώντας ένα βάζο με ντοματάκια τουρσί, που ήταν η αγαπημένη της συνταγή.

    «Μάλλον από φόβο», δήλωσε η γυναίκα «Τρόμαξα. Τι θα γινόταν αν άρχιζε να με πυροβολεί; Λυπάμαι τα ντοματίνια βέβαια…»

    Διαβάστε επίσης:

    Τέλος το Internet στη Ρωσία! Στις 11 Μαρτίου, όλοι οι servers και τα domains μεταφέρονται στη Ρωσική ζώνη! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles