11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ουπς! Ναι, μερικές φορές το GPS κάνει λάθος…

    Εν τάξει, αγαπάμε τεχνολογία, αλλά κάποια στιγμή, υπάρχει και μία άλλη τεχνολογία που την είχαμε πάντα και καλό είναι να την χρησιμοποιούμε. Το μυαλό μας. Αυτό δεν ισχύει για όλους φαίνεται και δείτε τι έπαθαν 3 νεαροί Ιάπωνες που πήγαν διακοπές στην Αυστραλία.

    Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα της Αυστραλίας, οι 3 νεαροί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό τους μέσα στη θάλασσα. Οι Ιάπωνες ήθελαν να πάνε μία ημερήσια εκδρομή στο νησί North Stradbroke. Έτσι ξεκίνησαν από μία άλλη παραλιακή πόλη της ενδοχώρας το ταξίδι τους για το νησί, ακολουθώντας τις οδηγίες που τους έδινε το GPS τους.

    Κάποια στιγμή όμως, το GPS ξέχασε να τους επισημάνει ότι ανάμεσα στην ακτή και το νησί που ήθελαν να φτάσουν, υπήρχαν 15 χιλιόμετρα θάλασσας και λάσπης. Οι Ιάπωνες έβλεπαν πως ο δρόμος τελείωνε και άρχιζε η θάλασσα, αλλά όχι… αφού το GPS έλεγε να συνεχίσουν, αυτοί συνέχισαν.

    Ε, επειδή είχαν νοικιάσει αυτοκίνητο και όχι υδροπλάνο, το άμοιρο αυτοκινητάκι απέδειξε πως δεν διαθέτει ικανότητες κολύμβησης και έμεινε μέσα στη θάλασσα, σφηνωμένο στην υγρή άμμο.

    Όταν δεν βλέπεις ολόκληρη θάλασσα μπροστά σου και επιμένεις να πιστεύεις μία ψηφιακή φωνή που σου λέει ότι είναι δρόμος, τι είσαι; Ε; Ε;

    Πηγές: Geekologie, Gizmodo, Brisbaine Times

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles