18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Out There Chronicles: Sci-Fi mobile game με «δυνατό» role playing!

    Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα σε διάφορες μορφές, και ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν πολλά να διαλέξουμε στο AppStore και στο Google Play Store. Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν πολλές κατηγορίες παιχνιδιών, όμως ακόμα και αν γνωρίζετε την κατηγορία ενός συγκεκριμένου παιχνιδιού, είναι δύσκολο να ξέρετε ποιο είναι το gameplay του. Το παιχνίδι για το οποίο μιλάμε σήμερα, ανήκει στην κατηγορία των «Role Playing» παιχνιδιών και ακόμα κι αν κάποιοι το θεωρούν ακριβές αυτό, πρόκειται για μια διαδραστική, γραφική ιστορία επιστημονικής φαντασίας.

    dsfgfgf

    Το παιχνίδι λέγεται «Out There Chronicles», και βασίζεται στον κόσμο του «Out There», ένα βραβευμένο παιχνίδι εξερεύνησης του διαστήματος. Η ιστορία έχει ως εξής: μετά από ύπνο μακράς διάρκειας, ξυπνάς στην Αμερική, η οποία είναι ένας πλανήτης κατοικημένος από ανθρώπους που έφυγαν από την Γη. Για να βρεις την οικογένεια σου, θα χρειαστεί να επισκεφτείς διάφορους πλανήτες και να μιλήσεις με διάφορα πλάσματα. Η ιστορία αυτή εκτυλίσσετε εκατομμύρια χρόνια πριν το “Out There». Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τον FibreTigre, ο οποίος δημιούργησε και το αρχικό.

    hgfds

    Το παιχνίδι «Out There Chronicles» περιλαμβάνει 80 άθλους και ένα σύνθετο σύστημα διαλόγου στο οποίο οι αποφάσεις σου θα καθαρίσουν την πορεία του παιχνιδιού. Οι όμορφες εικονογραφήσεις του έχουν σχεδιαστεί από τον Benjamin Carré, έναν Γάλλο καλλιτέχνη. Το interface του παιχνιδιού είναι αρκετά απλό, ενώ η μουσική που το συνοδεύει έχει γραφτεί από τον Siddhartha Barnhoorn, τον καλλιτέχνη που έγραψε τη μουσική για τα παιχνίδια «Out There» και «Antichamber». Τέλος, πρόκειται να ένα ατμοσφαιρικό παιχνίδι, οπότε αν σου αρέσουν τα παιχνίδια επιστημονικής φαντασίας, μη διστάσεις να το δοκιμάσεις. Ωστόσο, δεν είναι δωρεάν, κοστίζει 2,99 δολάρια για να το κατεβάσεις και να παίξεις.

    Για Android smartphones θα το βρείτε εδώ, ενώ για iOS συσκευές εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles