21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ούτε ένα, ούτε δύο… αλλά σε 10 double-layer DVDs η physical edition του Microsoft Flight Simulator!

    Το Microsoft Flight Simulator επιστρέφει δυναμικά φέτος τον Αύγουστο, καθώς στις 18/8 όλοι οι PC gamers που πάντοτε είχαν για όνειρο τους να γίνουν virtual πιλότοι και να κατακτήσουν τους αιθέρες, θα έχουν την δική τους ευκαιρία! Ο all-time classic simulator πτήσης θα είναι πιο πλούσιος από ποτέ, καθώς θα διαθέτει κάθε πραγματικό αεροδρόμιο στον κόσμο, ενώ θα βασίζεται σε δεδομένα που συλλέγουν μετεωρολογικοί δορυφόροι, δημιουργώντας την πιο ρεαλιστική εμπειρία πτήσης όλων των εποχών.

    Όπως μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν το μέγεθος του Microsoft Flight Simulator θα είναι huge, καθώς οι gamers θα πρέπει να διαθέτουν παραπάνω από 100GB ελεύθερο χώρο στο hard-drive τους. Μια εταιρεία publisher λοιπόν, ονόματι Aerosoft, αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια physical έκδοση του Microsoft Flight Simulator, η οποία θα έρθει με… 10 Double-Layer DVDs! Αυτό παίζει να είναι και ρεκόρ στην ιστορία του gaming, αν και στο παρελθόν που δεν υπήρχε ούτε καν η έννοια του digital και online content, πολλά ήταν τα games που ερχόντουσαν με μπόλικα Physical disks. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το Phantasmagoria (7 CD-Roms) ή τα Black Dahlia και Everquest με 8 και 9 physical disks αντίστοιχα.

    Αν και σίγουρα τα 10 DVDs τα λες και υπερβολικά… πολλά, ωστόσο οι λάτρεις των πιο old-school PC games σίγουρα θα αγαπήσουν και θα “τιμήσουν” τη συγκεκριμένη έκδοση. Η standard edition θα στοιχίζει 69.99 ευρώ και η premium θα είναι κομματάκι πιο ακριβή, φτάνοντας τα 129.99 ευρώ. Επειδή θα σας ψήνει σίγουρα το Microsoft Flight Simulator, μπορείτε να δείτε τα minimum και recommended system requirements.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles