20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Ούτε ένα, ούτε δύο! Πέντε παιχνίδια Resident Evil βρίσκονται υπό ανάπτυξη

    Υπάρχουν “πέντε παιχνίδια Resident Evil υπό ανάπτυξη αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένου του Resident Evil 9″, σύμφωνα με το γνωστό leaker Dusk Golem, ο οποίος σε γενικές γραμμές θεωρείται αρκετά αξιόπιστος.

    Ο Golem υποστηρίζει ότι τουλάχιστον ένας από τους τίτλους που είναι υπό ανάπτυξη αυτή την περίοδο, αποτελεί μια εντελώς νέα περιπέτεια, ενώ είναι πιθανό τα υπόλοιπα να συνεχίσουν το εντυπωσιακό σερί των remakes της Capcom που απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές. Κάποιοι εικάζουν ότι ένα από αυτά θα είναι το Resident Evil 1 του GameCube, που θεωρείται και ένα από τα καλύτερα remakes όλων των εποχών. Μένει να δούμε στο επόμενο διάστημα τι άλλο μας περιμένει από τη σειρά.

    Όπως συμβαίνει πάντα όταν ακούμε φήμες όπως αυτές, καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί, αφού δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Capcom. To μόνο που έχει γίνει γνωστό το τελευταίο διάστημα είναι ότι το Resident Evil 4 Remake πούλησε άλλο 1 εκατομμύριο αντίτυπα τους τελευταίους τρεις μήνες, εκτοξεύοντας τις συνολικές πωλήσεις της σειράς στα 6,48 εκατομμύρια αντίτυπα.

    Διαβάστε επίσης:

    ΦΗΜΗ: Το Starfield έρχεται στο PS5 και δεν είναι το μόνο!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles