19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ούτε iPhone 5S και 5C, ούτε Galaxy S4. Η Motorola κερδίζει τα test αντοχής με το Moto X

    Square Trade πραγματοποίησε τρία “σκληρά” tests αντοχής τεσσάρων από τα πλέον πολυσυζητημένα smartphones των τελευταίων μηνών: των νέων iPhone 5S και 5C, του Samsung Galaxy S4, καθώς και του Motorola Moto X.

    Τα τέσσερα κινητά υποβλήθηκαν στις ακόλουθες διαδικασίες: πτώση από ύψος, σύρσιμο πάνω σε τραπέζι και βύθιση σε νερό για 10 δευτερόλεπτα.

    squaretrade2

    Και όπως θα διαπιστώσετε, αν δείτε το video που βρίσκεται στο τέλος του θέματος, νικητής ήταν το Moto X. Στη δεύτερη θέση ήρθε το iPhone 5S, ακολούθησε το iPhone 5C και στην τελευταία θέση βρέθηκε το Galaxy S4.

    H Square Trade εξετάζει αρχικά το μπροστινό και πίσω πάνελ των συσκευών, την κατασκευή των άκρων τους, τα υλικά, το μέγεθος, το βάρος, την αντοχή τους στην τριβή, το νερό, αλλά και την ικανότητα λαβής τους και, στη συνέχεια, τα υποβάλλει στις σκληρές δοκιμές που αναφέραμε. Τα αποτελέσματα φαίνονται αναλυτικά στο ακόλουθο infographic, στο οποίο εμφανίζονται και οι επιδόσεις του iPhone 5 στο αντίστοιχο περυσινό test, διαπιστώνοντας ότι είναι πιο ανθεκτικό από τα δύο νέα iPhone.

    SquareTrade

    Δείτε και το video με τα tests για περισσότερη “δράση” και λεπτομέρειες

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles