16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ούτε Superman ούτε Witcher! Αυτός είναι ο επόμενος ρόλος του Henry Cavill

    Ο Henry Cavill αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών, καθώς οι ανακατατάξεις στην καριέρα του είναι συνεχείς. Αρχικά, είδαμε το δημοφιλή ηθοποιό να διακόπτει τη συνεργασία του με το Netflix, κλείνοντας το κεφάλαιο του Witcher. Εν συνεχεία οι fans τον άκουσαν να ανακοινώνει την επιστροφή του στο ρόλο του Superman, μέχρι που έσκασε η… βόμβα και ο Cavill απολύθηκε από τη DC. Στο άκουσμα της είδησης, πολλοί ήταν αυτοί που ήλπισαν σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του ηθοποιού στο ρόλο του Geralt of Rivia, όμως αυτό είναι ένα σενάριο που δε θα επιβεβαιωθεί, αφού ο Cavill και το Netflix χώρισαν από κοινού τους δρόμους τους και η παραίτηση δεν είχε σχέση με το ρόλο του ως Man of Steel.

    Μπορεί τα πράγματα να μην ήρθαν για τον Cavill όπως τα είχε υπολογίσει. Όμως, όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, δεν αποκλείεται να τον δούμε σε έναν άλλο εμβληματικό ρόλο. Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρώην Superman βρίσκεται σε συζητήσεις, προκειμένου να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική μεταφορά του Warhammer 40.000 που θα πραγματοποιηθεί από την Amazon. Η εταιρεία φαίνεται πως προσπαθεί να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του εξαιρετικά δημοφιλούς sci-fi wargame. Κι ενώ ακόμα δεν υπάρχει ούτε σενάριο, ο Cavill φημολογείται ότι θα είναι πρωταγωνιστής και παραγωγός. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες, ωστόσο είναι γνωστή η αγάπη του Cavill για τα video games και η Games Workshop παλαιότερα είχε ανακοινώσει ότι σκοπεύει να αναπτύξει μια σειρά που θα συνδέεται με το Warhammer 40,000.

    Διαβάστε επίσης:

    Amazon: Έρχεται σειρά “God of War” στο Prime Video (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles